Mit jelent az álmom? Visszatér álmomban az exem, éppen a volt lakásunkból való kiköltözésem időszakában
A valóságban volt egy hosszabb párkapcsolatom, ahol együtt éltünk több évet az exemmel. Nagyon szerettem őt, nehéz volt az elválás. Ő költözött el a közös albérletünkből. Én vagyok a férfi.
Sokat vívódtam azon, hogy elhagyjam-e az emlékekkel teli, de nagyon jó fekvésű, olcsó, és számomra otthonos lakást. Végül a költözés mellett döntöttem. A napokban írok alá egy szerződést egy új albérletre, ami egyébként olcsóbb, de jóval kényelmetlenebb.
Ezzel egy időben megjelent az álmomban az exem, és szinte mindig a felébredésem előtt, valamilyen szexuális témával kapcsolatban találkozom vele az álmomban. Eddig nem álmodtam vele, de most minden nap ez történik.
Jelent valamit, hogy megjelenik az exem az álmomban, éppen akkor, amikor úgy döntöttem, hogy elköltözöm?
Ez inkább azt mutatja, hogy menjek onnan minél hamarabb, vagy inkább azt, hogy maradnom kell, mert küldetésem van ott?
Félreértés ne essen, nem várok arra a valóságban, hogy visszatér oda abba a lakásba hozzám az exem.
Sőt, inkább egy új leányzót tudnék ott elképzelni magam mellett, mert két embernek nagyon kényelmes és szerethető a lakás.
Köszönöm!
Évekig együtt éltél szeretetben egy másik emberrel, ebben a lakásban. A lakást pedig megtöltöttétek különféle érzelmekkel. Az otthonotok volt, ami még mindig őrzi azt a rengeteg emléket, amiket együtt átéltetek. Emellett a lakásnak még önmagában is sok pozitív tulajdonsága van.
Ezt az összes jót, amit ehhez a helyhez kötsz, most készülsz elhagyni. Egy olyanért, ami már kevésbé jó, és egy olyanért, amiben egy darabig egyedül fogsz élni.
Ez pedig megjelenik az álmodban. Az exed valószínűleg azt a sok jót jelképzi, ami megtörtént veled abban a lakásban. Az álmokban való szexualitás pedig ugye nem minden esetben jelent nemi vágyat. Inkább mondanám azt, hogy álmodban elbúcsúzol ettől a sok jótól azáltal, hogy szeretkezel a volt pároddal. De az is lehet, hogy a lakás és a jó élmények iránti ragaszkodásodat, vagy esetleg a bánatodat szeretnéd ... Húú, milyen szót használjak ki? Talán kimutatni.
Lehet nem ez a legmegfelelőbb megfogalmazás, de szerintem az elengedésről, az elmúlásról, egy fejezet lezárásáról szól ez az álom. De szólhat arról is, hogy szeretnéd újra élni azt, amit ott átéltél.
Nem foglalkozom álomfejtéssel, így ne én legyek a mankód ennek az álomnak a kielemzésében, de talán az én fejtegetésemmel eltudsz indulni egy irányba.
Köszönöm a választ!
Azt gondolom én is, hogy ez az álom valóban az elengedésről szól.
Ha máshol alszom, pl. a munkám miatt egy szállodában, ott nem jelentkezik ez az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!