Mit jelenthet az álmom? Nem poénkodok, tényleg ezt álmodtam.
Azt álmodtam, hogy a barátommal egy nagyon forgalmas autóút mellett kempingeztünk, jobban mondva, csak aludtunk a hálózsákunkban. Ő est emegette az utolsó zsömléjét, reggel pedig az én 2 utolsó zsömlémet is, bár beleharaphattam, de azonnal ki is rántotta a számból. Majd ígérte, hogy bemegy a szomszédos Burger Kingbe vagy a McDonald's-ba. Volt még mellettünk egy benzinkút is. Szégyellős voltam álmomban, amiért a sok autós ott megy el melletünk ás látnak minket a járdán piknikelni.
Ne nevessetek ki. Tényleg ezt álmodtam. Mit jelenthet?
Aranyos vagy :)))
Hülyeségeket nem csak te szoktál álmodni.
Viszont ha jól belegondolsz, és kutakodsz az elmúlt nap eseményeiben, lehet, hogy megtalálod a választ az álmodra. Pld.: Milyen filmet láttál, mi történt közted és a párod között... mert lehet, hogy valamilyen viselkedési formáján megütköztél.
Az álmainkban általában a nap közben történt "élményeket" visszük tovább... kicsit érdekes kombinációban.
Egyébként meg ne keress értelmet ennek az egésznek, nincs semmi baj !!!!
Az országút lehet a felnőttek rohanó világa, amibe ti még nem tartoztok bele. Nem úgy viselkedtek, mint ők, és ez fura érzést kelt.
A zsömlés jelenetnek az lehet a tanulsága, hogy tudni kell tartalékolni. Nem szabad egyből mindent megenni vagy minden pénzt elkölteni, mert akkor később nem marad.
Ezt megtanulni fontos eleme a felnőtté válásnak.
12:36: egy álom nagyon ritkán tükröz aznapi élményeket, történéseket. Legtöbbször régi emlékekből építkezik.
Nem véletlenül voltak a legnagyobb analitikus pszichológusok figyelmének a középpontjában az álmok.
Ha éhes vagyok (meg ha nem akkor is) sokat álmodok kajáról.
Meg a pókemberről. Sőt Justin Bieber is kísért.
De ettől még nem kapok ingyenburgert, nem leszek póknő, és Justin Bieber sem ment meg egy zombitól se. (hál'isten) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!