Mit jelent az álmom? (férfiak, bolt, tömeg)
Figyelt kérdés
Álmomban egy boltban voltam, én az előtérben álltam, de volt a boltnak egy kisebb "szobája" ahol rengeteg ember volt. Ott volt a két férfi, aki jelenleg tetszik nekem. Először az egyik jött felém, felnézett a plafonra és megfordult. Aztán jött a másik és ő sokkal alacsonyabb volt, mint a másik (pedig egymagasak), ő pedig elment nekem jobbra. És itt felébredtem. Mit jelenthet?2018. nov. 3. 09:51
1/1 anonim válasza:
Aki felfelé nézett valószínűleg többre tartod,jobban tetszik neked. A másiknak viszont Te tetszel jobban, felnéz rád. Vele valószínűleg jobban is járnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!