Miért álmodok már kb 3. -4. alkalommal a párommal/ról?
Még ugyan csak másfél hónapja vagyunk együtt,viszont ő Olaszországban él a családjával és nem találkozunk valami sűrűn.
Mi lehet az oka,hogy vele/róla álmodok már a harmadik,negyedik alkalommal mióta együtt vagyunk? Ráadásul egy csúnya veszekedés volt az álmomban,utána pedig szeretkeztünk.
Szia Kérdező!
Erre nagyon nehéz a válasz, mivel az álmaidat nem írtad le, részletesen. Valószínű, hogy állandóan a barátodra gondolsz amióta együtt vagytok és jó esetben ő is terád. Na ehez nem kellett jós tehetség. A távkapcsolat velejárója, amit nagyon nehéz leküzdeni a féltékenység "Ráadásul egy csúnya veszekedés volt az álmomban" de túl lehet jutni a negatív érzelmeken, ha mind a két fél nagyon akarja leküzdhetőek és utánna akadálytalan a boldogság. Gondolom amikor távol vagytok neked is sokszor eszebe jut, hogy vajon hűséges-e a barátod, csak ennél sokkal gyötrőbb gondolatok kíséretében.
Legyen szép a napod!
Szerintem, baromi erősen hiányzik neked a párod. De amúgy, milyen párkapcsolat az, ha nem találkoztok valami sűrűn?!! Lehet, hogy emiatt látens haragszol rá, és ezért veszexel vele álmodban, de közben kívánod is.
Lehet, hogy meg is fejtettem a kérdést? Nyertem hangszórót? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!