Kertes háznál élünk párommal. Van egy 6 hónapos Amstaffunk, minden alkalommal ha bárhonnan hazaérünk (munka stb. ) úgy üdvözöl hogy megmorog és ugat is. Szerintetek ez normális? Ha nem hogyan tudnánk leszoktatni erről? Minden vezényszóra hallgat.
Hallani kéne, milyen jellegű ugatás és morgás ez. Az én staffim ugatni nem szokott, de morogni igen - nála ez játékra hívó morgás.
Lehet, sőt én azt gyanítom, hogy ez boldog-izgatott-játsszunk ugatás-morgás. De látatlanban nem mondhatom ezt biztosra.
Ha nem tudjátok eldönteni, milyen ugatás-morgás, akkor hívjatok egy szakembert, hogy lássa-hallja a kutyát.
Gondoltam :)
Ettől függetlenül, amikor hazaértek, hagyjátok őt figyelmen kívül, míg ilyen felpörgött állapotban van. Nyugodjon csak le, és utána üdvözöljétek, aztán mehet a játék.
Kötélhúzáskor, rongyhúzáskor is morog? Az enyém nagyon. Ilyenkor egyik kezemmel fogom a kötelét, ő húzza, morgolódik, másik kezemmel meg meg szoktam paskolni az oldalát. Nagyon vicces, ahogy berezonál :D Próbáljátok ki.
Attól függ milyen morgás.
Nekünk is staffordunk van, én imádom az izgatott morgását.
Ebben semmi agresszió nincs, köze sincs hozzá, ő akkor szokott fura hangon morogni mikor látja, hogy készülődünk sétához.
Utolsó vagyok, tényleg a miénk is szokott kötélhúzás közben is morogni, nagyon imádom ezt a hangot ahogy beleéli magát :)))
Ezt a játék hevében teszi, nem nekünk szól, ez nem agresszív morgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!