Vajon lehet valami jelentése?
Rendszeresen azt álmodom,hogy anyával és a testvéreimmel elköltöztünk,és anyának egy új párja van.
A házunkhoz közel van egy híd,amin mindig sétálgat egy nő. Az álmomba anya azt mondta hogy el kell kerülni ezt a nőt.Viszont a mostani álmomba öcséméket elkapta,és egy farkasként jelent meg az udvarunkba,azt hajtogatva hogy valakit védelmezni akar közülünk.
Ez jelenthet valamit,vagy csak bolond dolgokat álmodok?😁
Szia Kérdező!
Bolond dolgokat nem szoktak álmodni az emberek, csak nem tudják megérteni az álmuk jelentését (sokszor nem egyszerű) és ezért mondogatják, hogy össze vissza álmodtam, vagy butaságokat álmodtam.
Ahoz hogy egy álmot meg lehessen érteni, fontos a teljes álom, mert az álmokban a legapróbb, kis részleteknek is nagy szerepük van. Enyiből, amit leírtál, csak tippelni tudok, de az álmokat teljesen csak az álmodó tudja megérteni, mert az ő emlékeit használja az álom.
"anyával és a testvéreimmel elköltöztünk,és anyának egy új párja van."
Esetleg félsz attól, hogy anyukádék eltávolodnak egymástól.
"A házunkhoz közel van egy híd,amin mindig sétálgat egy nő. Az álmomba anya azt mondta hogy el kell kerülni ezt a nőt.Viszont a mostani álmomba öcséméket elkapta,és egy farkasként jelent meg az udvarunkba,azt hajtogatva hogy valakit védelmezni akar közülünk."
A piroska és a farkas jut nekem eszembe, de neked szerintem teljesen mást jelent. Nincs valaki a mindenapi életben, akitől anyukád óvni akar titeket, hogy ne is beszéljetek vele?
Legyen szép a napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!