Mi volt a legdurvább álmotok?
Figyelt kérdés
2018. szept. 15. 12:46
11/14 Metionin válasza:
#10 Ez alvásparalízis, nagyon szar tud lenni.
12/14 anonim válasza:
Nekem talán az volt a legdurvább álmom, mikor anyám elvitt egy sötét földalatti helyre, majd beküldött egy nagy méretű csarnokba és rám zárt egy vasajtót. Voltunk ott gyerekek többen is és egy kis idő után elkezdtük keresni a kijáratot amit végül megtaláltunk, de eközben többen is meghaltak a mi kis csoportunkból, végül újra anyámnál kötöttem ki. A másik álmom ami fizikailag is valamilyen hatással volt rám az volt, hogy álmomban aludtam, majd valamiért felkeltem (persze álmomban) és elindultam a lépcső felé, majd saját akaratomon kívül leugrottam és egy hosszú zuhanás után földet értem, súlyosan megsérültem és tán meg is haltam. E után az álom után izzadva, lihegve és hevesen verő szívvel ébredtem, miközben rettenetesen megvoltam rémülve az éjszaka közepén olykor hajnalban. A legrosszabb az volt, hogy folyamatosan ismétlődött ez az álom, azonos vagy hasonló végeredménnyel. Mindkettő gyerekkoromban történt.
13/14 anonim válasza:
Helyesírási hibáimért elnézésüket kérem.
14/14 anonim válasza:
Nekem a legrosszabb álmom az volt, hogy anyám eákos lett és a kezeim közt haltmindennek meg és nem tudtam mondanu neki semmit mielőtt elment...ez főleg azért volt rossz, mert a valóságban elég csúnyán viselkedtem vele és már régen mondtam neki, hogy szeretem és olyan érzésem volt, hogy soha többé nem fog megbocsájtani😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!