Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmomban középkorú férfi voltam, 4 lány gyerekkel. (A valóságban 24 éves lány vagyok és nincs gyerekem.) Az álom szerint az egyik reggel elindultam vásárolni, amikor a házunkat megszállta egy csapat és fosztogatni kezdték a lakásokat, elvitték a gyerekeimet. Később visszatértek, egyenként hozták haza a lanyaimat, akiket megeroszakoltak. Mindig amikor valamelyiket haza hozták, engem megkínoztak, mielőtt itt hagyták őket. Mit jelenthet ez az álom? Még sosem volt olyan, hogy álmomban nem önmagam voltam.2018. szept. 8. 08:05
1/3 anonim válasza:
V T5annak tárgyak amikre vágysz ezeket a tárgyakat az álmodban lévő tárgyak szimbolizálják lehetséges őket megvásárolnod, ha jó helyen keresed (vásárolni)
Valamit nem tudsz nyíltan becsületesen megszerezni, nem meri bevallani hogy szükséges van azokra a tárgyakra, vagyaid irrelisak ezért csak elvesztheted őket (lopas fosztogatás), lehetetlenség vagy igretlenseg (?) (Gyerek lopás) elfojtott indulatok rombolhatnak téged (akár testileg is) (kinozni, megerőszakolni)
Nem vagyok alomfejto de ezeknek a jelentését tudtam, remélem jól :)
2/3 anonim válasza:
Telefonról írtam, bocsi ha néha értelmetlen volt (helyesírás javító is van, azért lehet néha értelmetlen)
3/3 anonim válasza:
az álmok a gondolataid, emlékeid és érzéseid együttes katyvaszai amikor alszol. Ennyi. Nem jelentenek semmit.
Így ok? :) Megkaptad a legegyszerűbb tényszerű választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!