Megálmodtam hogy hány évesen fogok meghalni?
Álmomba, volt egy jósnő vagyis gondolom az volt mert nagyon sokan ott voltunk és mindenki azt kérdezte hogy mikor fog meghalni.. És ő egyből tudta rá a választ. Az enyémet is elmondta, és nagyon elvagyok keseredve. Eleve nagyon babonás típus vagyok,
és nagyon félek a haláltól. És ez engem most nagyon kikészít:( Igaz, hogy 33 évem lenne még az álmomig, de akkoris nagyon félek. Még csak 17 éves vagyok:( Mással is történt már ilyen álom? Mi történt utána?:(
50 évesen fogsz meghalni?
Az nem is olyan rossz.
ha kedved így tartja, szorongj végig egy babonás képzet miatt 33 évet, nem zavarunk. Részemről úgy élek, hogy BÁRMIKOR meghalhatok, a tevékenységem, szavam akkor is helyt álljon a világban.
Ám azt a napot vagy órát senki sem tudja, az ég angyalai sem, sőt még a Fiú sem, csak az Atya. Vigyázzatok, legyetek éberek, mert nem tudjátok, mikor jön el az idő.(Mk13,32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!