Mit jelent ha vámpírokkal álmodtam?
Figyelt kérdés
Lehet hogy attól van hogy lefekvés elött vámpíros könyvet olvastam:)2010. jún. 20. 19:15
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, hanem biztos. Ne tegyél fel olyan kérdést, amire tudod a választ!
3/10 anonim válasza:
Én kb.minden nap vámpírokkal álmodok. Már tök megszoktam.
Szerintem is azért mert olyan könyvet olvastál.
Én azért szoktam mert lefekvés előtt megnézek egy ideje 1-2 Buffy részt.:)
4/10 anonim válasza:
Bátor vagy, én nem mertem volna ezt a kérdést feltenni, mert féltem volna, hogy kinyírnak neten keresztül a Twilight utálók.....
Amúgy valószínű a könyv miatt, meg gondolom azon jártattad az agyadat :)
Bárcsak nekem is így menne.... már álmodnék Casről... <3
5/10 anonim válasza:
a kis agyad annyira bekattant a sok herkától, hogy teljesen rámelegedtél a témára.
7/10 anonim válasza:
azért mert Vámpír mániás vagy ...
8/10 anonim válasza:
Igen ^^
szerintem is azt hogy twilight függő vagy :D mint én xd:D:P
de csak néha álmodok vámpírosat:PXD:D:P
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerűen csak TWILIGHT fan vagy XDD
10/10 anonim válasza:
De akkor hogy lehet ha vámpíros könyvet nem olvasok és semmi vele kapcsolatosat nem csináltam? Kb. 4 napja álmodok folyamatosan és ugyanazt az álmomat folytatom tovább. Ezt nem értem. Lécci írjatok valamit ezzel kapcsolatosan. Előre is köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!