Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha azt álmodtam,...

Mit jelent, ha azt álmodtam, brutálisan meggyilkoltam valakit?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem a részletekre, egy nő közölte velem, hogy valaki zaklatta/megerőszakolta, erre én fogtam egy baseball ütőt és lekvárt csináltam ennek a valakinek a koponyájából, tehát agyonvertem. És a legdurvább, hogy nem ez a része akasztott ki, hanem az, hogy nem tudtam a holttestet elrejteni. Mit jelenthet ez?
2018. aug. 10. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyilkosság

Ha te vagy gyilkosság áldozata: félelmeid miatt elnyomás alatt vagy, kihasználnak. Nem tudsz egy kényszerhelyzettõl megszabadulni.

Ha te gyilkolsz: bûntudat, tudod hogy mások rossz helyzetébõl próbálsz hasznot húzni.

Általában: önmagad vagy pillanatnyi éned megtagadása, feladása. Engedsz valamilyen külsõ nyomásnak, amely vagy jó vagy rossz irányba viszi a gondolkodásod.

Gyilkosság

Félelem a saját indulataitól. Keresse meg, kire irányulnak ezek az indulatok és miért. Ha megismerem, már nem kell elpusztítanom. Dühömet csillapíthatom erőteljes testmozgással is.

É Cikk az álomban lévő gyilkosság jelentéséről 👆

2018. aug. 10. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
2 Cikk*
2018. aug. 10. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából az áldotat is te vagy.Azt jelenti hogy tartasz a téged érő kritikáktól valami miatt és agresszívan, támadólag lépsz fel ha valaki olyat mond neked, állít rólad amit te nem tartasz igaznak.

Ez is egy lehetséges aspektusa a zálmod megfejtésének

2018. aug. 10. 14:37
 4/4 anonim válasza:
Sadism is real
2018. aug. 12. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!