Álmomban farkas voltam és vadásztak rám, aztán leszúrtak és brutálisan fájt ébredés után is, de miért? (a többi lent)
Álmomban egy ködös,téli erdőben mászkáltam egyedül. Kerestem valamit, de nem tudom, hogy mit. Akkor még nem tűnt fel, hogy nem ember vagyok. A fák között megláttam egy vadászt egy lovon tökre megörültem, hogy végre találkozok valakivel és odasiettem. AZtán a vadász hirtele üvöltözni kezdett, hogy -itt van, kapjuk el- és egy másik is feltűnt majd üldözni kezdtek. Halálfélelmem volt és nem értettem, hogy mi a probléma. Aztán észre vettem hogy nem ember vagyok, hanem egy farkas. A vadászok beértek és a hátamba döftek valami nagyon éleset és olyan rossz volt, éreztem a fájdalmat, ahogy lassan a húsomba döfik azt az izét és üvöltöttem. Aztán felkeltem és mozdulni sem tudtam, mert még ébren is éreztem ugyan azt a fájdalmat és csak percek múlva tűnt el teljesen.
Ez mitől lehet? Soha nem álmodtam még ilyet, és sosem éreztem még fájdalmat álmomban. És miért pont farkas voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!