Ti is szoktatok érdekeseket álmodni?
Figyelt kérdés
az érdekest arra értem, hogy nem e világi, absztrakt, természetfeletti dolgokkal. most nem azt értem érdekes alatt hogy "hát tök ugyanolyan volt minden mint az életemben, de tudtam repülni" meg hasonlók. nekem pl múltkor volt egy nagyon érdekes álmom amiben az volt a képességem hogy váltogatni tudtam a dimenziók között, meg egyéb kisebb képességek és így harcoltam egy másik világbeli csoport ellen akik elraboltak tőlem valakit. de rengeteg más alkalommal is hasonló, teljesen más világban én is teljesen máshogy nézek ki pl és csak küzdünk a képességeinkkel. és nem nem nézek túl sok akciófilmet utálom őket xD még a fantasyt se annyira mert azok se elég földtől elrugaszkodottak általában nekem. észrevettem hogy az emberek általában milyen borzasztó unalmas hétköznapi dolgokról szoktak álmodni.. szóval azért kérdem, hogy van e esetleg még olyan aki tud "jókat" álmodni? 23l2018. júl. 27. 09:29
1/3 anonim válasza:
Persze, volt mar, hogy repültem álmomban, vagy más "különleges képességem" volt. Nem olyan egyedi ez.
2/3 anonim válasza:
Amúgy olyan is volt, hogy mas bolygókon "jártam", viszont ez nem olyan meglepő, mert szoktam sci- fit olvasni.
3/3 A kérdező kommentje:
senki nem mondta hogy egyedi vagy szpesöl', csak az volt odaírva hogy azért a kérdés mert észrevettem hogy a legtöbb ember borzasztó unalmas hétköznapi dolgokkal álmodik ami azt jelenti hogy annyira földhöz ragadt hogy még álmában sem képes elrugaszkodni. ettől még nem azt értettem hogy én vagyok az atyaúristen csak egyrészt érdekel hányan szeretnek még ilyesmiket álmodni, meg mivel én imádom az álmokat tök érdekesnek találtam volna ha valaki mondjuk leírja az ő különleges (vagy nevezd ahogy akarod ha ez nem tetszik) álmait. remélem már érthetőbb.
2018. júl. 30. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!