Mit jelent tornádóval álmodni?
Ma este tornádóval álmodtam. Kétszer egymás után , mondom a két sztorit...
1. Kint vagyok a pusztában és autóban telefonozok , az autót az unokatestvérem vezette aki még elég fiatal . Egyszer csak megjelenik egy nagy sötétszürke felhő , amiből gyorsan egy tornádó alakul ki . Engem felkapott a tornádó , viszont valahogy mégis túléltem.
2. Erdélyben voltunk(?) és Apukám megérkezett a nyaralásra. Elmeséltük , hogy tegnap a pusztában tornádó volt . Mert eddig nem volt ott. Utána Apukámmal elindultunk a kocsiért. Elég messze volt , így azt mondta hogy inkább maradjak itt.Valami hoverboardozó embereket láttam. Utána miután Apukám elment kb. 2 percre egy hatalmas tornádóra lettem figyelmes. Mindenki fejvesztve menekült. Én vissza az apartmanba , ami egyébként teljesen úgy nézett ki mint a mi lakásunk.Mondtam az Unokatestvéreimnek , hogy bújjunk be a WC-be mert ilyenkor elvileg oda kell bújni . Miközbe futottunk be a WC-be találkoztunk a Nagymamámmal aki éppen valamit evett.Mondtuk , hogy jöjjön be de azt mondta , hogy úgyse történik semmi baj.Utána bebújtunk a WC be és fogtuk a fejünket. Itt felébredtem .
Egyébként pont egy hete Erdélyben a Békás Szorosnál leszakadt a hegytetőről egy fa ... lehet ezzel köthető össze az álmom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!