Mit jelenthet tornádóval álmodni?
Te is fiam.....?
Én egy időben rengeteget álmodtam tornádókkal meg viharokkal. Volt, hogy egyszerre 10-et is láttam, volt, hogy csak egy nagy tombolt a város közepén, mindenki menekült, volt hótornádó az ablakom előtt stb.
Nekem úgy kezdődött ez a korszak, hogy álmomban mindig sétáltunk valahol, sütött a nap, és szóltak, hogy nézzek fel az égre, és a horizont teljesen fekete volt, ilyen apokalipszis szerű vihar jött. Aztán elkezdődtek a viharos álmok.
Én így utólag úgy értékelném, hogy a tornyosuló problémákat szimbolizálta az álmomban a vihar és a tornádó, minél lejjebb voltam, annál inkább álmodtam ilyeneket.
Aztán ahogy jobbra fordult az életemben minden, volt egy szép "lezáró" álmom, amikor elment a vihar, ez egy gyönyörű 3D-s színes álom volt, a viharfelhő uszályát alulról megvilágította a lemenő nap, és mindenféle szivárvány színe volt. Azóta nem álmodtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!