Ez durvaa :D Jelenthet valamit az álmom? :D
Hát ez LOL =D
Én értem de sztem nagyon foglalkoztat ez a dolog és azért álmodod azt hogy ezt megtod csinálni szal éted hogy étem és éted hogy mit akarok mondani =D
nagyon akarsz tudatosan álmodni, ezért álmodtad ezt :D
vagy csak be voltál lőve
Te tudattalanul álmodtad, azt, hogy tudatosan álmodod a tudatalattid tudatával tudatva, hogy tudod, hogy tudattalanul álmodsz egy tudatos tudattal rendelkező éned által vezetett tudatos tudatalatti álmot, azaz tudattalanul tudatosan tudattalan tudattal tudatosan álmodtál, értem?
(Mert én nem értem, de ezt MekiMakitól lestem ^^)
Üdv.: Szőrmóksegg
Utolsó válaszoló vagyok.
Nekem egyszer összejött.Úgy volt, hogy álmodtam vmit, és tetszett az álom, de rájöttem, hogy álmdook, ezért direkt nem keltem föl és álmodtam tovább.Utána este úgy feküdtem le, hogy az előző álmomat akarom fojtatni, és tényleg folytattam:DIgaz, hogy az első volt az igazi, de nnagyjából vehetjük úgy, hogy tudatosan álmodtam, és kb 1 hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!