Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez durvaa :D Jelenthet valamit...

Ez durvaa :D Jelenthet valamit az álmom? :D

Figyelt kérdés
Szóval... Mostanában érdekel a tudatos álmodás témája... és tegnap este azt álmodtam, hogy álmomban (nem volt tudatos, tehát nem én "irányítottam") elmentem lefeküdni, és az álmomban lévő én azt álmodta, hogy épp tudatosan álmodik :D nemtudom értjük e, mi is történt :D ?!. Szóval az volt, hogy álmomban azt álmodtam, hogy aludtam és épp tudatosan álmodtam... a furcsa az volt az egészben, hogy ezt a tudatos álmodást az álombéli én irányította, és nem a valós énem :D ez tök durva sztem... eluralkodik rajtam az álmom?:D mit jelenthet?:D
2010. jún. 19. 12:33
 1/8 anonim válasza:

Mivan?

xD

2010. jún. 19. 12:35
 2/8 anonim válasza:
te szedsz valamit?XD
2010. jún. 19. 12:37
 3/8 anonim válasza:

Hát ez LOL =D

Én értem de sztem nagyon foglalkoztat ez a dolog és azért álmodod azt hogy ezt megtod csinálni szal éted hogy étem és éted hogy mit akarok mondani =D

2010. jún. 19. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:

nagyon akarsz tudatosan álmodni, ezért álmodtad ezt :D

vagy csak be voltál lőve

2010. jún. 19. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Te tudattalanul álmodtad, azt, hogy tudatosan álmodod a tudatalattid tudatával tudatva, hogy tudod, hogy tudattalanul álmodsz egy tudatos tudattal rendelkező éned által vezetett tudatos tudatalatti álmot, azaz tudattalanul tudatosan tudattalan tudattal tudatosan álmodtál, értem?

(Mert én nem értem, de ezt MekiMakitól lestem ^^)

Üdv.: Szőrmóksegg

2010. jún. 19. 15:20
 6/8 anonim válasza:
Én értem.És ne aggódj, enm uralkodik el rajtad semmi.Azért álmodtad, mert mint írtad, sokat gondolkozol ezen, és az emberr arról álmodik, amiről gondolkodni szokott, vagy éppc sak egy pillantra gondol rá, amit meglát, stb.
2010. jún. 19. 18:55
 7/8 A kérdező kommentje:
:D am.. de akkor mégis hogy álmodhatnék ténylegesen tudatosan? :D
2010. jún. 19. 22:18
 8/8 anonim válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Nekem egyszer összejött.Úgy volt, hogy álmodtam vmit, és tetszett az álom, de rájöttem, hogy álmdook, ezért direkt nem keltem föl és álmodtam tovább.Utána este úgy feküdtem le, hogy az előző álmomat akarom fojtatni, és tényleg folytattam:DIgaz, hogy az első volt az igazi, de nnagyjából vehetjük úgy, hogy tudatosan álmodtam, és kb 1 hétig tartott.

2010. jún. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!