Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit tegyek, hogy abba maradjan...

Mit tegyek, hogy abba maradjanak a rémálmaim?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta nagyon intenzív, negatív érzelmek kísértenek alvás közben is. Borzalmas dolgokat látok, pedig direkt kerülöm a horror filmeket is, viszont valamiért nagyon kreatív a fejem sajnos. Sötétben soha nem is mertem aludni, mert az rosszabb, de néha már ott tartok, hogy magától az elalvástól is félek. Nagyon stresszes életem van, de így még ez a pihenés is kilőve, mert gyakran sírva, remegve, sikoltozva ébredek fel (halálra rémítve ezzel másokat nem mellesleg). Valami tipp esetleg?
2018. júl. 23. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Írd ki magadból📚
2018. júl. 23. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Így van, írj le mindent egy teljes héten keresztül de nem csak az álmaidat hanem tényleg mindent.Így jobban megértheted mi áll a háttérben.
2018. júl. 23. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Stephen Kingnél is így kezdődőtt. Utána egy nagyon olvasott horror író lett belőle.
2018. júl. 23. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:

több rétű a probléma megoldás.

egyfelelől meditáció és relaxáció.

másfelől orvosi kivizsgálás, mert hormonegyensúly zavar is lehet. Sajnos azt TB-re lassú és macerás.

2018. júl. 23. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az előzőek is jó válaszokat írtak, de ha van kedved megtanulni álmodni (tudatosan), akkor keress rá google-ben, hogy kell, vagy akár én is segíthetek privátban.
2018. júl. 23. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Régen írtam, de jó pár éve elhagyott az ihlet úgymond, most már nem menne, hiába szeretném. A 3. válasz meglepett, már egy ideje intézem ezt a kivizsgálást (ja és gyakorlok relaxálni, meditálni), de nem jutott volna eszembe hogy van összefüggés. Volt már tudatos álmom is, de sajnos az sem kellemes... Privátban kérdezték, van barátom, de mellette is vannak rémálmaim. Egy nap akár többször is. Nem válik be a rögtön visszaalvás, nálam akkor csak folytatódik, így ilyenkor inkább felkelek, elterelem a figyelmem valamivel, megnyugtatom magam, minél nagyobb fényt és zajt csinálok. És nem hiszem, hogy számít, de amúgy hason szeretek elaludni...
2018. júl. 24. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy nagyon stresszes életed van. Legelőször, talán ezen kellene változtatni valahogyan.
2018. júl. 26. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, de sajnos nem tudom megoldani.
2018. júl. 27. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!