Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt? Mit...

Miért álmodtam ezt? Mit jelenthet mindez?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki nagyon tettszik,és én is neki.Úgy néz ki lesz is folytatása.Ma vele álmodtam,azt,hogy nézünk valamit(azt hiszem egy akváriumot) és hátulról átölelt.Utána azt álmodtam,hogy megint csak nézünk valamit,ő leült én pedig az ölébe ültem,ő pedig betakart.A szobába ahol voltunk egyre többen lettünk,és akkor felkelt.

Mit jelenthet ez az álom/álmok ???

Köszi a válaszolóknak.:) 15L

2010. jún. 18. 11:28
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem több a vágyaid kivetülésénél. Tetszik ez a fiú, napközben nyilván sokat gondolsz rá. Az én tapasztalataim szerint az álmaink döntő többségében olyan dolgokkal találkozunk, amelyek napközben is foglalkoztattak minket. Szerintem semmi különöset ne próbálj kiolvasni belőle, a fiúval pedig hajrá! ;)
2010. jún. 18. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen másoké a főszerep! ne hagy hogy a többiek kettőtökről alkotott véleménye befolyásolja kapcsolatotokat! Ez egy rossz pletyka előjele is lehet.
2010. jún. 18. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:
hűűha köszönöm mind2töknek :)
2010. jún. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!