Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azért álmodom róla mert még...

Azért álmodom róla mert még szeretem?

Figyelt kérdés
A volt kb 2 éve szakítottunk, de azóta is havonta egyszer legalább róla álmodok, és nem értem hogy miért álmodok róla. Amikor elszeretném feledni, de így nem megy
2018. júl. 11. 18:27
 1/5 TheSoldier válasza:
Én néha a volt kiképzőmmel álmodok,és hidd el ő egyáltalán nem hiányzik.
2018. júl. 11. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó vagy rossz emlék miatt, vagy vágysz utána vagy a félelem miatt álmodsz miatta.

DE ha ici pici szeretett megmaradt, vagyis jóvban váltatok el, lehet a hiány miatt álmodsz vele,

Meddig voltatok együtt?

Én is lassan 1 éve szakítottunk a volt párommal, 4 évig voltunk együtt, de a mai napig álmodom vele... :/

Persze, kicsit hiányzik, mert csak az életem része volt!!

25/N

2018. júl. 11. 20:46
 3/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam/vagyok énis, de abba biztos vagyok hogyha tényleg őszintén szeretted őt,és fontos szerepet töltött be az életedbe akkor még sokáig elö fog jönni álmodban, mert ha napközbe nem is gondolsz rá, attol a tudatalattidban még sokáig ott fog maradni, és ez ellen egyenlőre nem tudsz mit tenni
2018. júl. 12. 03:12
 4/5 A kérdező kommentje:
2 évig voltunk együtt. Neki már van más. Én viszont úgy érzem hogy még mindig nem tettem túl magam rajta és nem is fogom egy darabig
2018. júl. 12. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
#4:Éppen azért álmodsz róla, mert még mindig nem tetted túl magad rajta. Pedig 2 évvel a szakítás után, már ideje lenne.
2018. júl. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!