Mit jelenthet ez a nagyon fura álmom? (lent)
Szóval azt álmodtam hogy Miskolcon voltam és az iskolámhoz közel volt egy áruház, Cora volt a neve, de teljesen más volt mint az igazi, rendes Cora.
Na és ott volt anyám meg még pár családtagom de főleg anyámmal álmodtam.
Egy fordított pentagrammos pólóban voltam, amilyen a szerelmemnek is van. Anyám pedig megtiltotta hogy hordjam, meg nagyon félt tőlem mert azt hitte én vagyok a sátán és én megöleltem őt és nyugtattam hogy nincs semmi baj, és hogy ne féljen.
Ez az álom mit jelenthet?
nem tudom, misköolcon lakom, de még nem találkoztam sátánistákkal...
sokat segítene, ha tudnám hány éves vagy.
nagyon érdekes, hogy felmérések szerint miskolcnak van a legtöbb "álom-városrésze", vagyis olyan miskolci visszatérő helyszínek, melyek nem léteznek. Felbukkant már ez a cora más álmodban is? Az ilyeneknek rettentő fontos szerepük van egy álomban.
15 éves vagyok
ez volt az első dolog hogy ilyesmit álmodtam
nem, nem volt köztük semmilyen konfliktus
szerintem azt sem tudják mit jelent
húú köszi a választ!
ha az ölelés tényleg ezt jelenti akkor nagyon megnyugodtam
Azt hallottam, hogy az álom nem más, mint a gondolataid, érzelmeid, különféle információk feldolgozása.
Mostanában ha volt szó Miskolcról, vagy a Coráról? Esetleg olvastál róla? Lehet te nem emlékszel rá, de az agyad megjegyezte. Ha a barátod meg a pólója benne volt az is jelenthet valamit meg a családod is... :) sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!