Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a nagyon...

Mit jelenthet ez a nagyon fura álmom? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval azt álmodtam hogy Miskolcon voltam és az iskolámhoz közel volt egy áruház, Cora volt a neve, de teljesen más volt mint az igazi, rendes Cora.

Na és ott volt anyám meg még pár családtagom de főleg anyámmal álmodtam.

Egy fordított pentagrammos pólóban voltam, amilyen a szerelmemnek is van. Anyám pedig megtiltotta hogy hordjam, meg nagyon félt tőlem mert azt hitte én vagyok a sátán és én megöleltem őt és nyugtattam hogy nincs semmi baj, és hogy ne féljen.

Ez az álom mit jelenthet?

2010. jún. 18. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, misköolcon lakom, de még nem találkoztam sátánistákkal...

sokat segítene, ha tudnám hány éves vagy.

nagyon érdekes, hogy felmérések szerint miskolcnak van a legtöbb "álom-városrésze", vagyis olyan miskolci visszatérő helyszínek, melyek nem léteznek. Felbukkant már ez a cora más álmodban is? Az ilyeneknek rettentő fontos szerepük van egy álomban.

2010. jún. 18. 17:22
 2/11 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok

ez volt az első dolog hogy ilyesmit álmodtam

2010. jún. 18. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak szimplán annyit jelent, hogy félsz, hogy anyud nem fogad el. Esetleg volt már konfliktus édesanyád és a barátod közt? Pölö pont emiatt a pentás-póló miatt?
2010. jún. 18. 23:19
 4/11 A kérdező kommentje:

nem, nem volt köztük semmilyen konfliktus

szerintem azt sem tudják mit jelent

2010. jún. 19. 10:02
 5/11 A kérdező kommentje:
amúgy már megbékélt anyum a külsőmmel, csak egy kicsit azért tényleg félek mert néha rájön az 5 perc :/
2010. jún. 19. 10:03
 6/11 anonim válasza:
Az álom mindig feltételes módot jelent, szóval tartasz attól, hogy lehet, hogy anyukád nem fog teljes mértékben elfogadni, most, vagy akár a későbbiekben: tartasz attól, hogy szerinte valami baj lehet veled. Az ölelés pedig a végső megnyugtatása anyukádnak, illetve saját magadnak is, hogy nincs mitől tartani.
2010. jún. 21. 00:25
 7/11 A kérdező kommentje:

húú köszi a választ!

ha az ölelés tényleg ezt jelenti akkor nagyon megnyugodtam

2010. jún. 21. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
nyugi nekem ezek mindennaposak sokkal sokkal durvábbakat álmodtam mársőt olyan álmom is volt aminél már más ördögűzött hivott volna XDD
2010. jún. 21. 14:44
 9/11 A kérdező kommentje:
az szép:D xD
2010. jún. 21. 15:18
 10/11 anonim válasza:

Azt hallottam, hogy az álom nem más, mint a gondolataid, érzelmeid, különféle információk feldolgozása.

Mostanában ha volt szó Miskolcról, vagy a Coráról? Esetleg olvastál róla? Lehet te nem emlékszel rá, de az agyad megjegyezte. Ha a barátod meg a pólója benne volt az is jelenthet valamit meg a családod is... :) sztem.

2010. jún. 21. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!