Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Két hete fura...

Mit jelenthet? Két hete fura álmom volt és nem tudom elfelejteni!

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy a házunk udvarán beszélgetek a szüleimmel és az ég hirtelen megváltozott vörös lett(sárgás vörös mint nap nyugtakor ), és az ég boltozaton egy barna repedezett föld út volt ami messzire mutatott és távolodva kiszélesedett. Még arra emlékszem hogy azt mondta apu hogy agyam a macskáimat anyunak aki tyúkra cseréli, hogy legyen mit ennünk és utána lementünk a pincébe.
2010. máj. 14. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Fura álom:) ha ennyire tudni akarod menj álomfejtőhöz v mi.
2010. máj. 14. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

III. világháború eljövetele-> (ég színe, robbanás)

macskát elcserélni tyúkra hogy legyen étel-> éhezés miatt muszáj

pince -> oda bújtok a háború és a nukleáris fegyverek elől

2010. máj. 14. 17:21
 3/5 anonim válasza:
Úristen!kirázott a hideg.főleg ettől a III.vh-s feltevéstől
2010. jún. 23. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Az égbe nyúló utat nem értem.

De a macskás résznél a "pragmatikus anya" archetípus jelenik meg, aki anyagias, földhözragadt, csupán az érdekli, hogy étel jusson a gyerekeinek.

Lehet hogy az égbolt és a pince az ellentét pár. Az út az égboltban jelenthet egy életcélt, egy álmot. Például, hogy zongorista leszel vagy rocksztár. De anyu nem enged szárnyalni, hanem leránt a pincébe az anyagi világba :)

2010. jún. 25. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:

10:00-ás vagyok még eszembe jutott valami, ami lehet hogy fontos.

Az éghez az apa tartozik, a földhöz az anya. Mint a görög mitológiában Urannos és Gaia.

Az apának az ég felé kellett volna téged terelnie. De nem látta el a funkcióját, és inkább arra kért, hogy tégy eleget édesanyád kérésének.

Ez utalhat az apa hiányára, vagy arra, hogy nem teremt eléggé támogató légkört a kibontakozásodhoz.

2010. jún. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!