Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az alom?

Mit jelenthet ez az alom?

Figyelt kérdés

A parom masik orszagba költözött fel eve,1 honapja nem tudok rola semmit.3 gyerekkel hagyott itt egyedül.

Na azt almodtam vele,hogy sirt,hogy mar nem szeret engem, mert masik baratnöje van(szerintem is).De büntudata van es faj neki (fajhat is mert terhesen hagyott el.)es ezert leakart velem feküdni,ami nem törtent meg.

Szerintetek ez tenyleg igy van?

2010. jún. 17. 18:31
 1/4 anonim válasza:
Én megnéztem volt még régebb a neten, h mit jelent a sírás, és egy helyen azt írta h öröm, a másik helyen meg azt, h vmi régi lezáratlan űgy elfelejtése, lerendeződése. Szoval én nem tudom, hogy mit mondjak. Sokat gondolsz rá napközbe? Mert azért is lehet, h vele álmodsz.
2010. jún. 17. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, sokat gondolok ra,de fel ev alatt nem almodtam,csak egyszer vele.
2010. jún. 17. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy még nem tudtad lezárni a dolgot. A tudatod lehetséges kimeneteket keres, hogy segítse az értelmezést.

Ő lezárta a kapcsolatot? Mondta, hogy szakítani akar? Úgy ment ki, hogy végleg, vagy csak egy időre tervezte?

2010. jún. 17. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit csak,hogy ö megy belgiumba dolgozni es majd jön,mire a baba megszületik.Egyfolytaban hivogatott aztan hirtelen megszünt minden kapcsolat mar több mint egy honapja.De vegig furcsan viselkedett.
2010. jún. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!