Hogyan álmodhatunk olyanról, aki nem is létezik?
Ma azt álmodtam, hogy találkoztam egy unokatestvéremmel, aki álmomban úgy szerepelt, hogy régen láttam utoljára, de a valóságban sosem láttam még hasonló nőt sem, és ilyen rokonom sincs.
Nagyon szép volt, és amikor találkoztunk, be volt rám indulva, és megcsókolt, a család meg egyből felháborodott, hogy ezt hogy tehette. Aztán beszélgettünk még egy darabig, és pár perccel később, amikor elköszöntünk, én csókoltam meg, de barátnőm is ott ült mellettem az anyósülésen.
Legközelebb valami családi eseményen találkoztunk. Nézegettem róla régebbi képeket, amikről beugrott, hogy ő amúgy mindig is tetszett nekem, csak régen kicsit csúnyább volt. Végül a rendezvényen próbáltunk bujkálni a többiek elől, és minél többet együtt lenni.
Nagyon rossz volt felkelni ebből az álomból annak ellenére, hogy a valóságban ez nem lenne túl korrekt.. :(
7. vagyok.
10.! Igen, lehetséges, mert egyébként nem hiszek semmiféle földöntúli dolgokban, materiális beállítottságú vagyok.
De azt, amit álmodik az ember, abban hiszek, hogy valahol biztosan láttam már, az agyam elraktározta, és álmomban hozta elő. De fogalmam sincs, hol láthattam és mikor. Nem emlékszem rá.
A lényeg, hogy jó volt vele álmodni (olvasd el a 7-es válaszom, ha érdekel), és tényleg olyan valóságosnak tűnt, hogy amikor felébredtem, szinte sajnáltam, hogy megint kezdődik a nap, a mókuskerék elölről. Mert azért valljuk be, a hétköznapi rutin nem minden nap felemelő. :) Ami még fontos és ide tartoz(hat), nem nagyon szoktam ilyen kerek történeteket álmodni, ezért lepődtem meg én is, és ezért válaszoltam a kérdezőnek, hogy velem is megtörtént olyan valakivel álmodni, akit egyáltalán nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!