Nagyon különös álmom volt. Mit jelenthet? 16/l
Figyelt kérdés
Szóval azt álmodtam, hogy bár női testben vagyok mégis férfi nemiszervem van és én azt vertem ki,
többször is. Szeretném megfejteni ezt a jelenséget.
2018. jún. 17. 08:17
1/6 anonim válasza:
Talán tudat alatt inkább fiú akarsz lenni.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami ilyen filmet láttál, ahol a főszereplő nő férfivá változik? Én nemrég láttam egy francia filmet, amiben ilyesmi volt a sztory, illetve külsőleg nő maradt, csak nőtt egy kukija. A címe most nem jut eszembe.
3/6 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami. De láttam és szerintem ugyan azt amit te. :D kb már vagy 3 hónapja néztem. Az a címe hogy "ha fiú lennék" igaz? És akkor ez ennyire hatással lett volna rám?
2018. jún. 17. 09:59
4/6 anonim válasza:
Nem fordultál meg véletlenül mostanában Goldshire környéken? Az teljes mértékben megmagyarázná :D
De amúgy komolyra fordítva a szót, valószínűleg tényleg az általad látott film hatása törhetett felszínre álmodban.
5/6 A kérdező kommentje:
:D köszönöm szépen a válaszokat.
Megfejtettük a rejtélyt ;)
2018. jún. 17. 10:44
6/6 anonim válasza:
ne aggódj, ezt az álmot nem értelmezni kell. A lelkiségedben történt egy változás ami így fejeződött ki. megtörtént annak rendje-módja szerint, nincs több dolog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!