Mit jelenthet ez a furcsa és ijesztő álom? Vajon mire utalhat?
Sziasztok! Tegnap éjjel elég furcsát álmodtam. Volt egy lány, aki tavaly egy ideig a LB-m volt, aztán csúnyán összevesztünk, nem békültünk ki, ő elköltözött a városból nagyon messze....Róla szólt az álom:
Az történt benne, hogy ez a lány valahogyan meghalt, valahogy úgy lehetett értelmezni, mintha öngyilkosságból felakasztotta volna magát... Az egyetlen viccesebb rész az volt benne, amikor a lány szelleme visszatért ahhoz a fához, ahol a holtteste volt, és arra a fára kitűzött egy fekete lufit, aminek érdekes módon röhögős feje volt...XD :S Én pedig az álmomban nagyon szomorú voltam, hogy meghalt...
Amikor felébredtem, rettentően meg voltam ijedve, de örültem neki, hogy csak álom... Bármennyire is összevesztünk azzal a lánnyal, mégis örülök hogy él, s nagyon örülök annak, hogy ez az álom nem volt valóság.
De vajon mit jelenthet/mire utalhat?
Légyszi segítsetek, mert nagyon furcsán éreztem magam utána... :S
lehet hogy gondolt rád :)
Szerintem lehet h felkéne hívnod , kicist beszélnetek ,mert ha majd nem lehet akkor bánni fogod
köszi a választ:)
igazad van, lehet hogy felkéne hivnom de az a baj, hogy tényleg nagyon összevesztünk, egymás ellen próbáltuk uszítani a többieket, meg nagyon csúnya dolgokat dobáltunk egymáshoz, és úgy érzem, hogy amig a barátnőm volt, addig id csak kihasznált, szval nemtom....
Szerintem érdemes lenne felvenned a lánnyal a kapcsolatot.
Ő már valószínűleg túltette magát a közöttetek felmerült konfliktuson, és ha megkeresnéd, tiszta lappal tudnátok folytatni a barátságot, erre utal a röhögő fejű lufi :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!