Mit jelenthez ez a szexuális álom?
Röviden annyi, hogy a barátommal és egy lány(?!!!!!!) osztálytársammal volt szexuális tartalmú álmom. Mármint, hogy mi így hárman.
De nem értem miért, tegnap találkoztam amúgy a lánnyal együtt érettségiztünk de úgy nem vagyunk extrán jóban.
Valaki tudna segíteni, hogy miért álmodhattam ilyet?
A barátom az oké az álomban, de a lány (?!!!)
Előre is köszi a segítséget. 18/L
Felmerül a kérdés, hogy nincs-e benned valamiféle kíváncsiság.
Sokszor a tudatalattinkból olyan tartalmak, vágyak, és gondolatok szivárognak fel, amiket mélyen eltemettünk magunkban.
Meg kell jegyezzem, a világon rengeteg ember mélyen magába zár dolgokat, mert az nem felel meg a "társadalmi elvárásoknak".
Pl. Sok olyan Biszexuális hajlamú férfit ismerek, akik a "nagyon férfias vagyok" jelmondat állarca mögé bújva leplezik az elnyomott hajlamaikat.
Igazából azt hiszem igazad van. Van bennem kiváncsiság azzal kapcsolatban, hogy milyen lehet egy lánnyal. De persze soha nem csalnám meg a barátomat, és hármasba sem szeretném. Mármint azt, hogy ő egy másik lánnyal is kipróbálja az kizárt. Viszont a hármasban tudtommal ez is benne van nem igaz?
Meg amúgy nem tudom, hogy utána milyen lenne a viszonyunk egymással, ezt nem szeretném kockáztatni, mármint a barátommal,szeretem őt.
Amúgy nem tudom, a lány szép külsőleg, de elég hivalkodóan viselkedik a fiúkkal, a belső énje nem tetszik, egyáltalán nem tudok azonosulni hozzá.
Az, hogy ki mit vesz megcsalásnak, teljesen relatív. Egy kapcsolatban résztvevő két fél határozza meg.
Ha mind ketten akarjátok, miért ne?
Egy párkapcsolat biztos alapját nem a jó szexualitás adja, hanem a jó lelkiség.
Kölcsönös tisztelet, elkötelezettség, és őszínteség nélkül lehet akárki akármilyen jó az ágyban, az egészet megette a fene.
Ha a férfi a nemisége után megy, akkor nem szeret igazán. Normális esetben, ha megfelelő köztetek a lelki kapocs, egy ilyen közös kaland nem okozhat gondot. Sőt, még taníthat is nektek valamit.
De ezt nektek kell eldönteni.
Őszintén nem tudom mit szólna hozzá a barátom. Mi van ha azt gondolja, ő nem elég nekem az ágyban? Mert nem így van. Csak valamiért mégis fúrdal a kíváncsiság,hogy vajon milyen lehet ez egy lánnyal.
Nektek volt már részetek hármasban?
Azt hiszem a sajat szobamban voltunk
Es ugy volt a helyzet, hogy pont en meg a lany csokoloztunk (?!) a baratom meg lent kenyeztetett a nyelvevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!