Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Világvégéről álmodtam, ez mit...

Világvégéről álmodtam, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy változtatnod kellene valamit az életeden, de nem akarod/mered megtenni? Vagy vizsgák előtt vagy esetleg, és aggódsz a következmények miatt?

Mondjuk egyáltalán nem vagyok álomfejtős, szerintem az álmok a tudatalatti megnyilvánulásai, én mindig így gondolok az álmaimra. A fentieket is ez alapján mondom. Ez alapján az álmokat nehéz megfejteni, mert mindenkinek saját egyedi helyzetéből adódik. De jó alkalom arra, hogy az ember önmagán gondolkodjon.

2010. jún. 16. 11:15
 12/22 A kérdező kommentje:

elég zűrös volt a kapcsolatom a barátommal, és tegnap szakítottunk..lehet köze hozzá?

nagyon szeretem:(:(

2010. jún. 16. 12:37
 13/22 anonim válasza:
Hát hogyne lehetne. Gondolom egy világ omlott össze benned, ezért álmodtad ezt. Jobb neked, én aznap aludni sem tudtam.
2010. jún. 17. 02:21
 14/22 anonim válasza:
Igyál Egy Kakaót
2010. jún. 19. 11:16
 15/22 anonim válasza:
100%

Jaj, ne a világvégén törd a fejed ha szakítasz valakivel! Inkább igyad le magad mint állat, mondd el az összes barátnődnek hogy milyen gyökerek a pasik és hogy többet nem akarsz találkozni egyel sem. Ezt követően hívd fel a barátodat és közöld vele hogy utálod mint a szart és hogy nem akarod látni soha többé. Aztán másnap is hívd fel és közöld vele megbánásodat a viselkedéseddel kapcsolatban és hogy nincs-e kedve elmenni veled egyet fagyizni. Ennek következtében a barátod, aki tapasztalatlan és fiatal bele fog menni, majd lesmároljátok egymást meg minden, nagy a boldogság. Te, naív örömmel lebegsz haza, ő meg elmegy a haverjához WoW-ozni és elmondják egymásnak hogy mekkora loot volt a tegnapi raiden, amikor te bebasztál és jól kiröhögnek, mert nagyon gáz volt amit tettél. Ezt követi az utolsó lépés. Küld neked egy sms-t amiben közli hogy hibás lépést tett beled kapcsolatban és hogy mégse akarja a társaságodat, mert 3.ban katál egy egyest matekból.

Ennek következtében, te ismételten felperzseled a föld felszínét gondolatokban, megint azt álmodod hogy matricákat kaparászol, de immáron az osztályterem faláról, majd mindenki el kezd rohanni és hirtelen felébredsz. Valójában az álmodban csak a te szteroidokkal növelt reprezentációd jelenik meg, aki elkezdi megenni az iskolát, mert azt hiszi hogy valami pralinés doboz, közben csak azt üvöltöd hangosan hogy "BAAAAANDIIIIIIII hová tetted a seprűűűűt? BAAAAAAAAAAAANDIIIII"

2010. jún. 19. 11:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Nézd meg az álmoskönyvben:) ---na ez az amit sose fogadj meg:D váá..
2010. jún. 19. 12:13
 17/22 anonim ***** válasza:

Nyugi-nyugi Hosszú életű leszel.

Tervezz nyugpdtan és álmodj szebbeket-

2010. jún. 19. 14:00
 18/22 anonim válasza:
Én is álmodtam már világvégéről. Jött az árvíz, fák hullottak az égből xD Tornádó..nem tudom mit jelent.
2010. jún. 20. 10:17
 19/22 anonim ***** válasza:

En is almodtam mar errol, es masnap tenyleg vilagvege volt...

Elkepzelheto, h megint lesz. :D

S.

2010. jún. 20. 17:40
 20/22 anonim válasza:

Én nem szoktam ezzel foglalkozni mégis álmodtam már 2x h világvége lesz :D

Egyszer azt álmodtam h amikor kezdett szürkület lenni nem szürkület lett hanem ilyen lilás-feketés lett az égbolt mindenhol és hallottam h mindenki kint beszél kimentem én is és kezdett elfogyni az oxigén és fulladtak meg az emberek és én majdnem megfulladtam és úgy keltem fel h majdnem megfulladtam nem kaptam levegőt szal elég sz@r volt így kelni 1 kellemes álom után.

A másik meg úgy volt h kint álltunk az úton és beszélgettünk és a nap elkezdett egyre vörösebb és nagyobb lenni majd ilyen pupulykás lett :D és felrobbant és leesett :D 1-2 darab hullt le és én itt is kezdett fogyni az oxigén és beültünk a kocsiba és elkezdtünk nyomni a levegőt :D Nah ennyit az álmokról :)

2010. jún. 21. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!