Azt álmodtam, hogy majdnem lefekudtem egy ferfival. Miért almodtam ezt?
Azt álmodtam, hogy majdnem lefekudtem egy ferfival, és nagyon vágytam rá, hogy belemhatoljon.
Leszbikus vagyok, 2 éve vagyok párkapcsolatba.
22 L
Átlátszó, provokációs célú kamukérdés, ami arra meg hogy titokban minden leszbikus férfira vágyik.
"Nagy vágytam rá, hogy belém hatoljon"
Ez eleve nem is a nők szóhasználata és egy nő nem is írná ki ilyen konkrétan. Arról már nem is beszèlve hogy egy leszbikus mèg ha ezt is álmodná negatívumként élnè meg. Aki retteg a kígyóktól és kígyóval àlmodik az sikítva ébred és nem "nagyon vágyik rá" álmában hogy megfogja a kígyót. Azért is nem a leszbikusság kategóriába írtad,mert ott azonnal rájöttek volna,gondolom párszor már szénné is oltottak ott a kamuzásért,azért jöttél a könnyebben megvezethető laikusokhoz .
De nem jött be itt sem
Kedves #4-es válaszoló
Már miért ne lehetne egy nő szóhasználata az , hogy "nagyon vágytam rá hogy belém hatoljon" ?
A kérdező nem erotikus mesét írt az álmáról és nem is fogalmazott megbotránkoztatóan.
Az jobb lett volna ha úgy fogalmaz hogy "Alig vártam hogy be tegye a virslit a kiflimbe " ? Vagy bármely más erre utaló mondattal ?
#Utolsó
2 éve vagyok párkapcsolatban egy nővel. Nem azt mondtam, hogy 2 éve vagyok leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!