Mit jelenthetnek? LENT
tegnap azt álmodtam, hogy valami furcsa lény kergetett aztán ennyire emlékszem csak ebből az álomrészből, aztán pedig hogy egy csaj melettem fekszik az ágyba, nem feküdtünk le, mert még szűz volt. De a melleinek nagyon jó fogása volt, megjegyezném, hogy szerlmes vok ebbe a csajba, de nem járunk.
Ma meg egy olyat álodtam, hogy elmentünk kocsmázni a haverokkal, aztán valami többsávos úton száguldottam a motorommal elég veszélyes szituációkba . :)
A frászkarikát áll pénz a házhoz-.-'
Általában, ha kergetnek álmodban, az azt jelenti, hogy szorongsz, valami nyomaszt téged, talán van egy probléma, amit igyekszel a szőnyeg alá söpörni, de az akkor is szennyezi a mindennapjaidat, ha nem veszel róla tudomást. Például egy küszöbön álló vizsga, egy ki nem fizetett számla, stb.
Hogy azzal a csajjal álmodtál, meg hogy a mellét taperoltad, az nyilvánvalóan a vágyaid kivetülése, szexuális frusztráció.
A harmadik álmodat úgy magyaráznám meg, hogy adrenalin hiányod van, álmodban így dobod fel a szürke hétköznapokat:)
2. Kössz a válaszokat, lehet hogy pont a csaj miatt van a nyomasztó "érzés, igyekszem ismerkedni vele :D
ment a zöld kéz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!