Mit jelenthet az, hogy álmomban dinosaurosokat láttam?
Most olvastam az álomfejtésről és gondoltam megkérdezem kiskoromból miket jelenthetnek ezek az álmok. Mellesleg egész életem során csak olyan álmokra emlékeztem ébredéskor, ami rosszul végződik, vagy én vagy valami szerettem meghal.
Nos lássuk 2 álmom:
Még kissebb koromban volt, de ez rendszeresen előfordult, kettő álmomra emlékszem pontosan, az egyikben az utca végétől a házunkig egy triceratropsot kergetett egy t-rex, eközben én néztem a kerítés mögül, majd mielött elértek volna a ház elé elkezdtem befelé szaladni de a lépcsőn nagyon lassan mentem fel, elestem, majd felébredtem. A másikban egy t-rex az ablakunkon nézett be, én elbújtam, de szerintem látott, de az biztos, hogy tudta, hogy a házban vagyok és beszét hozzám valami, de arra már nem emlékszem, hogy mit..
Ezek jelenthettek valamit? Vagy csak a Jurrasic Park dobhatott ilyeneket? :P
Hát én az elmondottak alapján azt tudom mondani, hogy valószínűleg azt jelentheti, hogy aludtál.
Örülök, hogy segíthettem.
Amúgy a jelentésére szerintem önállóan kell rájönnöd, ha van. Ha tartalmazhatnak üzenetet az álmok, azt szerintem az egyén tudja egyedül összerakni.
Nekem is volt már hasonló. Szerintem csak simán túl sok dinoszauruszos filmet néztél.
Egy érdekesség: elvileg az emberi agy természeténél fogva fél a nagy hüllőktől. A dínós filmek csak ezt erősítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!