Mit jelent ez az álom?
Először Budapesten jártam, ahol atombomba robbanás történt és minden elpusztult. Utána átkerültem Isztambulba, ahol Szulejmán szultán janicsárja lettem, aki mellesleg nagy haverom volt. Együtt lerohantuk az egész világot! Volt egy nagy boss fight Szulejmán és a Sátán között, amíg én démonokkal küzdöttem meg. Végül mi győztünk. A Földön boldogság és öröm lett úrrá. Mennyország egybeolvadt a Földdel. És együtt buliztam Zsákos Frodóval meg Csavardi Samuval. Gandalf szórta a tűzijátékot. Az ünnepségen a Kovbojok játszotta az aláfestő zenét.
Ám Pam, egy beszélő kutya fellázadt egy csomó állattal együtt. Mondván hogy 2012. az Állatok Éve. Elmondtuk neki, hogy nincs már 2012. Erre hagyta az egészet a fenébe és beszállt ő is bulizni. Végül lefeküdtem Pamela Andersonnal. Szulejmán meg Hürremmel izélt.
Miután felébredtem tele volt spermával az ágyam. Ki kellett mosni az ágyneműhuzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!