Valóraválnak az álmaim tényleg vagy csak azt hiszem hogy már álmodtam?
Figyelt kérdés
volt olyanis amire emlékezett akinek meséltem. évekkel ezelőtt álmodtam és bejött.(ezis) de sajnos csak a negativ dolgok. pl: szakitás. akkor még nemértettem mert nemis ismertem a személyt akivel almomban szakitottam. ilyesztő h sokminden tényleg ugy lesz. vagy karambol egy autoval ami akkor tervbe sem volt. megvalósult.2010. jún. 14. 15:18
1/7 anonim válasza:
anyám 3 hónaposan megálmondta hogy melyik nap fog szülni , nem nagy dolog
2/7 A kérdező kommentje:
azse rossz de én konkrét dolgot időt és történetet álmodok és párév mulva ugytörténik. most egy lábtörés jött be. 100%-ig ugy ahogy álmodtam. évekig azt hittem hogy nemtörhet el ilyen szerencsétlenül. de a napokba bejött. (belerugtam egy rohadó almába és eltört a bokám..). véletlen lehet?
2010. jún. 14. 15:53
4/7 anonim válasza:
ez se kamu:D
belerúgott egy rothadó almába és beletört a bokája :D
ennél vmi jobbat is kitalálhattál volna
5/7 A kérdező kommentje:
nemkamu. nincs miért hazudnom. csak választ keresek.nemkötelező reagálnod!
2010. jún. 14. 16:17
6/7 anonim válasza:
Ilyen velem is történik. Megálmodok valamit és bizonyos időn belül meg is történik. (amikor az adott szituban vagyok, tudom,hogy mit fog az illető mondani,tenni,stb.)
Deja vu :)
7/7 A kérdező kommentje:
és volt hogy beugrott a sztori! leirtam amit gondolok amikor ismerős lett a téma, és stimmelt. tudtam ki mire mit mond.
2010. jún. 15. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!