Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valóraválnak az álmaim tényleg...

Valóraválnak az álmaim tényleg vagy csak azt hiszem hogy már álmodtam?

Figyelt kérdés
volt olyanis amire emlékezett akinek meséltem. évekkel ezelőtt álmodtam és bejött.(ezis) de sajnos csak a negativ dolgok. pl: szakitás. akkor még nemértettem mert nemis ismertem a személyt akivel almomban szakitottam. ilyesztő h sokminden tényleg ugy lesz. vagy karambol egy autoval ami akkor tervbe sem volt. megvalósult.
2010. jún. 14. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
anyám 3 hónaposan megálmondta hogy melyik nap fog szülni , nem nagy dolog
2010. jún. 14. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
azse rossz de én konkrét dolgot időt és történetet álmodok és párév mulva ugytörténik. most egy lábtörés jött be. 100%-ig ugy ahogy álmodtam. évekig azt hittem hogy nemtörhet el ilyen szerencsétlenül. de a napokba bejött. (belerugtam egy rohadó almába és eltört a bokám..). véletlen lehet?
2010. jún. 14. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
dejavu a jelenség neve
2010. jún. 14. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:

ez se kamu:D

belerúgott egy rothadó almába és beletört a bokája :D

ennél vmi jobbat is kitalálhattál volna

2010. jún. 14. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
nemkamu. nincs miért hazudnom. csak választ keresek.nemkötelező reagálnod!
2010. jún. 14. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is történik. Megálmodok valamit és bizonyos időn belül meg is történik. (amikor az adott szituban vagyok, tudom,hogy mit fog az illető mondani,tenni,stb.)

Deja vu :)

2010. jún. 15. 15:35
 7/7 A kérdező kommentje:
és volt hogy beugrott a sztori! leirtam amit gondolok amikor ismerős lett a téma, és stimmelt. tudtam ki mire mit mond.
2010. jún. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!