Na ezt mondjátok meg miért van?
Figyelt kérdés
Kiskoromban kb 3-9 éves koromig mindig ugyanazt álmodtam ha beteg voltam. (Lázas)
Ebbe az álomba nem volt kép , csak hang.
Sikítás szerű éles , majd hirtelen mély, tompa , basszus effekthez hasonlítható , de mintha eltorzult beszéd lenne. És ez a kettő váltakozott egy darabig, míg az iszonyatos félelemtől felébredtem. Na mi lehet ?
2010. jún. 14. 13:39
1/13 anonim válasza:
Lázálom, nincs tartalmi vonatkozása, csak a láz miatt.
2/13 A kérdező kommentje:
szerintem ha ismétlődik , akkor az logikus
2010. jún. 14. 13:51
3/13 anonim válasza:
Foglalkozom az álomfejtéssel, én amikor kicsi voltam, mindig tűzzel álmodtam, ha lázas beteg voltam. Valószínű, hogy ezek a hangok ( magas-majd mély) a testhőmérséklet-változásod miatt voltak. Gondold csak el! Szerintem az a legvalószínűbb, hogy gyakran változott a lázállapotod. (Pl: Magas akkordhangkor magas volt a lázad, mély effektkor kicsit lejjebb ment, valószínű, h így váltakozott.) Ha engem kérdezel, én ennyit tudok, viszont sok álomra nincs konkrét magyarázat. Én azt mondom, ez teljesen normális dolog.
4/13 A kérdező kommentje:
lehet , hogy igazad van , csakhogy ez olyan 10 másodpercenként ingadozott
2010. jún. 14. 14:03
5/13 anonim válasza:
Hát ja...
Figyi, a filmekben is az van, hogy ha valaki nagyon lázas beteg, rémeket lát-hall..
Általában az ember ilyenkor azzal álmodik, amitől fél...
Te nem félsz/tartasz valamitől? Nem valami képzeletbeli/valós állat hangjai lehettek, amitől félsz/v. amik a rémálmaidban szerepelnek?
6/13 A kérdező kommentje:
nem rémlik semmilyen hanggal kapcsolatos félelem
2010. jún. 14. 14:13
7/13 anonim válasza:
ŐŐő.. aztmondod h 3-9 éves korodig volt ez (ha beteg voltál).
Mostmár nem?
8/13 anonim válasza:
hát én nem emlékszem hogy mit álmodtam 3 éves koromban xD bocsi. am gyerekként nálam is volt néha hogy színekkel álmodtam és csont féltem a sötét színektől xDD
9/13 A kérdező kommentje:
mostmár nem álmodok ilyet ha lázas vagyok
ezért is érdekes
2010. jún. 14. 14:41
10/13 BlackSword válasza:
Lázálom... És hogy ugyanaz abban semmi kogikát ne keress... Akkor már az agyad sem teljesen ura magának... Ez nem álom, mert az agy bizonyos része nem tudatosan áll le... Semmi köze a fantazmagóriához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!