Mit jelenthet az álmom? :S Tovább lent.
Igazából mindig valami nagyon komplex dolgot álmodom, és néha szuperhősi képességekkel előre megálmodok dolgokat. Oké, nem kell hülyének nézni, hogy én akkor most természetfeletti lénynek képelem magam. Csak pl. apukám halálát is egy hétre előre tudtam, figyelmeztettem is, de ő is hülyének nézett...:S
NOs...a mostani álmomban szerepelt a barátom, én, és egy nagyon ellenszenves csaj a suliból.
Barátommal kibékültünk (ugyanis a valóságban is megcsalt...)
és minden okénak látszott, bíztam benne. Jöttem haza valamelyik nap, és láttam az ablakon, hgy a csaj hozzábújik meg ilyenek. Bementem, lebeszéltük, hogy itt akkor mindennek vége mert őt szereti. Bőgtem nagyon sokat, másnap nem hittem el, hogy megtörtént, könyörögtem hogy legyen ez egy rossz álom, de nem volt az. (a valóságban mégis)
Kirángattam a csajt és nagyon megvertem.
Másnap a suliban előadta magát, hogy én ok nélkül bántottam stb, és egy idő után nem bírtam tovább hallgatni, felálltam és megint elkezdtem ütni, ekkor már erősebbnek bizonyult és átlökött egy padon, de szerencsére belevertem a fejét a falba, hogy befejezze.
Természetesen én voltam a hibás mindenért.
Borzalmas volt, de valahogy végetért.
Szóval mit gondoltok mit jelenthet? Az álmoskönyv túl bonyolult, a címszavakban nem nagyon találom ezeket: verekedés, bosszú, megcsalás, szenvedés, sírás, hazugság.
Szinonimáit igen, de még úgy is bonyi.
Az agyad újrajátszotta a dolgot álmodban. Magadat okolod a barátod hűtlenségéért. A freudi álomfejtés szerint miden nő Te vagy az álmodban, az is, akit megversz. Ez kicsit arra utal, hogy magadban keresed a hibát, hogy mi miatt léphetett félre a párod. "Ostorozod" Magad.
25L
Utolsónak: te nagyon el vagy tévedve...:D
Ugyanis nagyon sok cselekvés is szerepel benne, ezoterikus szaküzletben vette a nővérem, csak ő se ért hozzá mélyebb értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!