Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy végigálmodtatok egy álmot?

Figyelt kérdés
Én egyszer valami háborúsat álmodtam. Harcoltam, kúsztam másztam majd véghez vittem a küldetést. A történet végig ment, happy end. Majd váltás nagy totálra, mint a filmekben és alulról kezdett bejönni a képbe a stáblista. Ahogy a stáblista eleje elért a kép közepéig felébredtem, mintha lekapcsoltam volna a DVD-t.
2010. jún. 14. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem te inkább csak TV-t néztél fél adag herka társaságában.
2010. jún. 14. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg túl sok filmet nézel
2010. jún. 14. 11:33
 3/12 anonim ***** válasza:
persze, velem többször is, főleg az utóbbi időben, és fura mert amikor ilyen van sokkal nyugodtabban és kipihentebben ébredek.
2010. jún. 14. 11:53
 4/12 anonim válasza:
Lehet hogy azt álmodtad hogy színész vagy és filemt forgattok. Azután visszanézted. :-) És persze jött a stáblista is.
2010. jún. 14. 12:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem a stáblista a lényeg, (bár kár, hogy nem néztem meg mik voltak kiírva, biztos mindenhol az én nevem volt) hanem, hogy mindent megtettem amit akartam. Általában úgy ébredünk fel, hogy még befejezetlen az álmunk.
2010. jún. 14. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Sosem. volt olyan, hogy egész éjjel álmodtam valamit, ugyanaz a cselekmény, viszont nem volt vége, mintha csak egy napot éltem volna át, aztán a következőt már nem.
2010. jún. 14. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel !!! a hernyó csodákra képes főleg az lsd ről nem is beszélve !!!!!!!!:D
2010. jún. 14. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
uuuuuuuuu bocsi elsőt akartam irni !Xd
2010. jún. 14. 17:41
 9/12 anonim ***** válasza:

3. válaszoló!

ha sokat álmodsz és kipihenten ébredsz, az azért van, mert álmodni csak akkor álmodik az ember, ha az agya éber, azaz kipihent

2010. jún. 15. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az ember mindig álmodik, csak van hogy nem emlékszik rá.
2010. nov. 29. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!