Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a fura álom?

Mit jelent ez a fura álom?

Figyelt kérdés

Még áprilisban volt egy álmom. Ami most így eszembe jutott. Szeretném ha segitenétek megfejteni hogy mit is akar jelenteni :)

Először is, 17 éves lány vagyok. A volt szerelmemmel álmodtam. Ez inkább ilyen plátói szerelem volt egy irányú . Sose mertem kezdeményezni és ő se igazán bátorkodott tenni valamit... bármilyen lépést az irányba. Na mindegy. 5 évig szerettem de a tavaj elment máshova tanulni.

Az álom ugy kezdődött hogy napoztam(mert fehér a bőröm és mindig is barnább akartam lenni) fürdő ruhában. Aztán jött egy csaj és rá vett hogy menjünk busszal egy ilyen fürdő helyre. A buszon sokan voltak. Ott volt a volt szerelmem is(akit most hívjunk Y -nak ). Valószínűleg a új osztályát sikerült ki fogni. Ott ültem a buszon elsőnek hátul ült Y, aztán előrébb ült. Így a másik ülés sorban ült egy székkel előrébb tőlem. Elkezdtem lesni. Megjegyezni minden kis mozdulatát. Ő érezte, hogy nézem. Mocorgott meg néha hátra sanditott. Akkor mindig el kaptam a fejem. Vagy tettem hogy alszom. Hmmmm olyan kellemes megnyugtató volt vele. Totál le nyugodtam. Amit furcsálltam is mert arra számítottam hogy rosszul fele leszek ha meglátom vagy valami. De semmi ilyen.... Habár sose volt olyan hatással rám. Inkább a szivem vette rá hogy gyorsabban verjen..... Meg izgulás.... De mégis olyan otthonos érzés. Mintha haza értem volna . De sose volt olyan testi vágy. Na mindegy. Elővettem a telefont. Be kapcsoltam a kamerát . Elkezdtem fényképezni az utat. (Ilyen fás részen jártunk) de persze végig az volt a cél hogy Y-t fotózzam le. S miközben én azon voltam hogy le kapjam Y-t , az előttem ülő fiú bele kötött az Y előtt ülő szemüveges kis srácba(kb 14 éves barna haju ) De a volt szerelmem,ki védte a kis srácot . Meglepődtem.(kellemesen) mert mindig az a vissza húzódó, magának való fiú volt. Nagy ritkán szólt be valakinek. Elmosolyodtam. És akkor végre le fotóztam.de gyorsan el is tettem a telefont mert le esett hogy aki a hátam mögött ül lehet lássa mit csinálok. Mikor meg érkeztünk és meg állt a busz , igyekeztem úgy menni hogy közelebb legyek Y-hoz.

De végül is nem sikerült. Le szálltunk és pár lánnyal oda mentünk egy lépcsőhöz ami egy ilyen sziklára vezet fel. Ilyen... nem tudom meg fogalmazni hol voltunk... Hegyes részen. Jobb oldalon volt egy nagy tó vagy mi . A szikláról jól rá lehetett látni. Na de a lépcső csúszott mint a nem tudom mi . De komolyan nem lehetett fel menni. Kb 4-5 hatalmas lépcső fok volt de nagyon csuszott. Volt akinek sikerült fell menni. Én közben azt is lestem. hogy merre van Y. Azt akartam hogy segítsen nekem fel menni. Hmm tudom hülyeség de ezt álmodtam.

Szóval. Majd nagy nehezen sikerült fel menni. Pokróc is volt fent. Ezzel a sziklával szemben volt még egy és azon is ültek lányok. Beszélgettünk. Falusi dolgokról. Volt egy fiú meg az anyja , és ki derült hogy a fiú még sose járt vidéken. Faluban. Ezen nagyot néztem. Na és az egyik lány belém kötött hogy miért nem ülök még rá valamire mert hideg a szikla vagy mi. Erre oda szóltam hogy ők meg semmin se ülnek. Elkeztek nevetni és kkötözködni. Rosszul éreztem magam. Aztán ahogy néztem a tengert vagy tót ,Megláttam egy csónakot. Y volt benne meg egy vörös göndör hajú csaj. A lányon kék dzseki volt. Kézen fogva nevetgéltek meg minden. És Szerintem meg is csókolta mert Ekkor eltört a mécses. Elkezdtem sírni. Elsőnek magamban , fuldokolva... Alig kaptam levegőt. Csak sírtam sirtam... Be ugrottak képek ahogy a lányyal mintha már láttam volna máskor is. Meg képek arról hogy a tengerbe vagyok... Próbálok kapaszkodni egy fa darabban de sülyedek. Zokogtam. Nagyon nagyon fájt. Úgy éreztem ki akar szakadni a lelkem. De közben magam se értettem. Miért sirok még mindig ?? Mi értelme?

De amikor megint rájuk néztem el öntött a keserűség . Ott sirtam , nem tudom meddig . De aztán le másztam a szikláról , megkerestem a táskám meg a telefonom és anyát akartam hívni vagy akárkit aki fel veszi, hogy jöjjön értem . És fel ébredtem . Fej fájással meg keserű érzésekkel...

Mit jelent az álmom ?

2018. máj. 7. 16:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Igazából azért is bosszant ez a álom mert én komolyan próbálok tovább lépni, ki törölni őt ..meg a érzéseket elpusztítani magamban,és azt hittem , sikerült is! már majdnem fél éve nem álmodtam vele. Ami nagy szó ha azt nézzük hogy nyáron hetente többször is kisértette az álmaim. Erre mi van ? jön ez a álom, és fel zavar mindent..
2018. máj. 7. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Magadtól is tudnod kéne, hogy azt jelenti, amit szeretnéd. Kb. az ilyen kérdéseknél a kérdező 99,99%-ban tudatában van a válasznak csak elakarja panaszolni valakinek. Hiába próbálod az érzelmeidet tudatosan eltemetni, ha tudat alatt ez nen megy olyan könnyedén. Mellesleg 5 évig szeretted vagy valami ilyesmi, viszont tavaly óta megváltoztak "kissé" a dolgok, szóval tudat alatt nem adtad fel csak rákényszerültél. Az álmod jelentése: Megbánás, be nem teljesült vágyak vagy valami ilyesmi... kicsit túl zavarbaejtőnek hangzik. Cöh, lassan szerelmi tanácsadó leszek.
2018. máj. 7. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Fene egye meg ezt az oldalt, hogy a helyesírási hibákat nem lehet utólag kijavítani! 😕
2018. máj. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!