Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért szórakozik velem az agyam?

Miért szórakozik velem az agyam?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel két éve elkezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon beleszerettem, aztán elkezdett hanyagolni és egyértelmű volt, hogy nem is lesz semmi, azóta nem is hallottam felőle. Én ezt azóta is nagyon bánom, pár hónapig minden nap gondoltam rá, de mostanában már alig. Az utóbbi egy évben már másodszor álmodok vele.

Először azt, hogy valahogy találkoztunk, én elmentem hozzá és ott én valahogy meztelen lettem, de ő nem és nem is csináltunk semmit.

Most azt, hogy láttuk egymást az utcán, majd elkezdtünk üzeneteket küldeni a másiknak, ahol azt írta, hogy szeret, de valami gond miatt nem lehetünk együtt. Ezután én valami bajba kerültem (vagy csak szomorú voltam - nem emlékszem pontosan), de számíthattam rá és tényleg igazi pár lettünk.

Jelentenek ezek valamit az én egyértelmű érzéseimen kívül? Az igaz, hogy ha valakivel álmodsz, akkor az illető rád gondolt korábban?

20L

2018. máj. 6. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ne bánkódj, lépj tovább te is.

Ne pazarold a figyelmedet, olyasmire ami már a multé.

Leszel még boldog, de ahhoz a jelenben kell, hogy élj.

Azért is, mert nem veszed észre a kinálkozó lehetőséget.

Az álmok, általában szabadítást adnak, az agy rögzítésétől. Az igaz lehet, hogyha bajban leszel, mindig van segítség, de az nem konkrét személy, mint akire gondolsz. hanem bárki által jöhet a segítség.

2018. máj. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!