A tudatalattim szórakozik?
Ha 3 napon belül kétszer is álmodok egyazon emberrel, és olyat, hogy szívecskék, illetve hogy azt mondja nekem, hogy többet jelentek, mint egy barát.. akkor a tudatalattim jelez, hogy esetleg vonzalmat érzek az illető iránt, még ha nem is vagyok hajlandó észrevenni/beismerni magamnak?
Mert amúgy jól megvagyunk, el tudok vele beszélgetni, és igaz, hogy sosem néztem úgy rá, hogy "csak barát lehet és semmi több", most mégis kicsit fura így rá gondolni meg beszélgetni vele ezek után az álmok után.
2. :D jót nevettem, köszi :D
Első.. hát nem tudom. vagy egyszerűen nem akarok tudomást venni róla. nem nekem való ez :D
Ez brutális. A te tudatalattid még velünk is szórakozik itt GYK-n! Vagy már a tudatot is bepalizta?
Viccet félretéve... a tudatalattid nem véletlen csinálja ezt. Ő dönt az érzelmeid alakulásáról.
"mindig avval álmodsz amire utoljára gondolsz elalvás elött"
Ez így nem igaz. Mi több, egy éjszaka alatt álmodhatunk 5-6-szor is, csak nem emlékszünk mindegyikre (akkor emlékeznénk nagyobb eséllyel, ha felébresztenének közben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!