Álmomban démonokat kínzok, mit jelenthet?
Nemrég azt álmodtam, hogy egy víz alatti birodalomban voltam (Atlantiszhoz hasonló), ahol mi házunk is ott volt. És démonok (úgy néztek ki, mint zöldes kékes emberek kopoltyúval, de tudtam, hogy azok démonok) üldöztek az utcán, aztán én becsaltam őket a házunkba, majd a szüleim szobájában csapdába ejtettem őket. Itt kiszögeltem a kezüknél/lábuknál fogva a szőnyegre. Innentől fogva már csak egyre koncentráltam, aki talán a vezérjük volt. Azután elkezdtem brutálisan, lassan kínozni (nem emlékszem konkrét módszerekre). Ő elkezdett nagyon hangosan sikítozni és sírni, meg könyörögni, hogy bármit megtesz, csak hadjam abba és engedjem el. De én nem engedtem el, mert élveztem a kínlódását. Minnél hangosabban sikoltott, annál boldogabb és elégedett lettem. Majd arra keltem föl, hogy ez a démon iszonyat hangosan sikolt.
-Nem nézek horrorfilmeket (unalmasnak meg hülyeségnek tartom őket)
-15 éves lány vagyok
-nem vagyok elmebeteg/idegbeteg
-sosem bántottam senkit, magamat se (pl vagdosás stb)
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK!
Aki tud normális választ adni, annak előre is köszönöm. :D <3
... (mondom ezt 15 évesen😂)
#4 😂
#5 😂
#6 igazából van róla fogalmam, mert régebben rengeteg "kutatómumkát" végeztem ez ügyben, mert érdekelt a téma (nem hittem/hiszek benne, csak érdekesnek tartottam), és tudom, hogy nem vagyok menő, nem is meséltem el a szüleimen és a tesómon kívűl senkinek, csak kíváncsi voltam, hogy mit jelenthet, mert mindig hülyeségeket álmodok, de nem ennyire.. és gondoltam (ha már ez az oldal mégiscsak erre való), megkérdezem itt, hátha valakinek van ötlete
#7 Odaát?! 😂 sosem láttam, és ne is érzek vágyat, hogy megnézzem
#8 egyrészt vegán vagyok😂 másrészt köszi💕
#9 lehetséges.. nem a rossz gyerekkorra értem, mert szerintem az jó/jó volt, ballagás után próbáltam/próbálok változni azért, hogy kicsit nyitottabb/extrovertáltabb legyek, mert nem vagyok egy szociális alkat, viszont nem akarnám megbántani vagy kihasználni az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!