Feldobhatom a talpam álmomban?
"pedig nagyon szeretnék felugrani és elfutni jó messzire"
Ha a ferjed miatt van az rossz jel.
Nekem volt egy reggel 3 ilyen is! :)
Nem kell pánikolni, mert úgy is fel ébredsz. Én csak a fulladástól félek ilyenkor, mert nem egyszer volt úgy, hogy paralízisem volt miközben a pofám előtt a takaró, és alig kapok levegőt.
1-es vagyok. Néha félelem tölt el, olyankor én is vergődök meg nyöszörgök, de van olyan is, hogy kíváncsiság, és "beleugrok" a dologba, hagyom hogy történjem aminek történnie kell, mert már az agyam tudja, hogy úgysem történik semmi. Ilyenkor néha hallucinálok is elég intenzíven, amit szeretek az az, amikor zenét hallok, és az agyammal tudom irányítani. Néha azt érzem hogy a testem felemelkedik és csavarodik, nyúlik, ilyenkor is hagyom, nem küzdök ellene, hanem azt gondolom, hogy jól van, na ugorjuk bele, lebegjünk. És ilyenkor nem is félelmetes, hanem érdekes.
Mivel megfigyeltem, hogy mindig félálomban jön a dolog, arra is rájöttem, hogy megelőzi egy fura fülzúgás szerű hang, amire megébredek, de már gyorsan zuhanok is vissza, na olyankor kap el az alvásparalízis. De olyankor tudok tudatos is maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!