Feldobhatom a talpam álmomban?
Figyelt kérdés
vázolom:alszok az ágyban, legnagyobb nyugalomban, amikor bejön a szobába a férjem,"jó reggelt", ezután félig felébred az agyam, olyan mintha nem tudnék felébredni, pedig nagyon szeretnék felugrani és elfutni jó messzire, nem kapok levegőt, nem tudok beszélni, mozogni. Majd utolsó erőmmel hirtelen kipattanok ebből, egy nem direkt sikítás kíséretében. utána általában sírok. A férjem szerint ez kívülről úgy néz ki, hogy kb 15-20mp-ig, rángatózom csukott szemmel az ágyban, majd egy halk sikítással ébredek. az uccsó után azt mondta, soha többet nem kelt fel. volt már ilyen valakinek? 3 éve kezdődött, és kb 4-5 alkalommal történt meg. minden alkalom után olyan érzésem van, mintha a szerencsén múlna, hogy egyáltalán felébredek.2018. jan. 19. 09:19
11/13 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ritkán. Először én is sírtam, mert a szememet ki tudtam nyitni, de nem tudtam megmozdulni. Mondjuk nekem eleve vannak alvászavaraim.
Nálatok ezt elsősorban úgy lehet kiküszöbölni, hogy a férjed nem kelt fel reggelente.
12/13 anonim válasza:
Az internet világában már könnyű utánaolvasni. De velem évtizedekkel ezelőtt megtörtént, kicsi volt a gyerek, ledőltem én is aludni, míg őt lefektettem délután, és ugyanígy ébredtem. Felébredtem agyban, de mozdulni sem tudtam percekig. Azt hittem, lebénultam. Rettenetesen megijedtem. Én is azt hittem, itt a vég. Azóta már tudom, mi volt ez persze, de ott abban a helyzetben... Azóta sem felejtem el. Nagyon durva.
13/13 anonim válasza:
10! Jó neked, mert én akkor nagyon megijedtem. De gondolom azért, mert egyszer fordult velem elő ilyen. Akinek többször, az már nem ijed meg. Ilyen a pánikroham is pl. Sokadszorra már nem fél az ember, hogy meghal. Tehát megértem, hogy egy idő után hozzá lehet szokni. Mondjuk én nem szeretném meg soha! :)
12.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!