Évek óta visszatérő álom. Már rengetegszer álmodtam ezt. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom,már nagyon sokszor álmodtam.Egy boltban vagyok és nézelődök.Általában élelmiszerbolt.Látom az árukat és akarok venni valamit.De nem tudom eldönteni hogy mit vegyek vagy egyáltalán megvegyel e.Akarok venni valamit de hosszú ideig gondolkodok rajt,hogy megvegyem e,sajnálom rá a pénzt is.Végül soha nem veszek semmit.Felébredek,mielött történne valami.
Ha ezt 10x nem álmodtam,akkor egyszer sem.Utoljára egy pékségben voltam.De már évek óta van ez.
2018. ápr. 30. 20:16
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy van egy döntés az életedben, amit nem mersz/bírsz meghozni, vagy valami hasonló, mint ahogy az álmodban is.
2/3 anonim válasza:
a pénzzel nincsen problémád?
fizetni?
bár alapvetően a biztonságodra utal szerintem.
Biztonságban érzed magad érzelmileg abban amiben vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Pénzzel jelenleg nincs.
“Biztonságban érzed magad érzelmileg abban amiben vagy?”
Ezt nem mondanám
2018. máj. 1. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!