Mit jelent ez az álom? Jelent azonkívül valamit, hogy kanos vagyok és bejön a csaj?
Szóval sokan voltunk egy teremben és mindenkinek jutott egy prosti. Nem tudom máshogy írni, az eleje homályos. A lényeg, hogy én ismertem az enyém, anno gimiben osztálytársak voltunk és azóta híres is lett. Na lehet, hogy ha leírnám a nevét, akkor google-zni kéne, de már több sorozatban is játszott. A szex nagyon jó volt. Amire emlékszem még, hogy kék bikiniben volt, ez nem tudom, mennyire fontos. :)
Második felvonás: Ugyanez újra, nekem megint ő jut, pedig nem gondoltam, hogy ekkora mázlim lesz. Ő kedvesen megkérdezi, hogy "jó leszek neked megint?", én pedig azt válaszolom, hogy "nagyon is". Ezután azt mondja, hogy neki van pasija és vele szokott játszani, vagy valahogy így, én meg azt gondoltam, hogy a pasija biztos ott lesz előjátéknál. Amikor bementem a helyre előre, ott volt a csávó, és valami egészen hülye pózban kellett volna feküdnünk, mert ez volt a perverziója, de belementem, mert annyira akartam dugni... És innen nincs tovább, mert felébredtem.
A fura, hogy a lány tényleg tetszik nekem, nagyon szép, de a gimiben nem érte voltam oda, hanem egy másik lányért, akivel nagyon sokat álmodtam már... A csávó meg történetesen igazából az ő pasija most, nem azé a lányé, aki a mostani álmomban szerepelt.
Amúgy nem szoktak ilyen szexálmaim lenni, csak nagyon ritkán, ezért is fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!