Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy gyereket...

Azt álmodtam, hogy gyereket szülök, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, szűz. és egyáltalán nem éreztem fájdalmat szülés közben..

szerintetek mit jelent ez az álom?

2010. jún. 12. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
8%

f*aszom azt, hogy ezt láttad a tv-ben b*szki!!

MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY AZ ÁLMOKNAK NINCSEN JELENTÉSÜK? AZ AGY, CSAK A NAPI ESEMÉNYEKET DOLGOZZÁK FEL!!

2010. jún. 12. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is álmodtam már ezt:szerintem valami új dolognak a kezdete,vagy valamitől megszabadulni gond nélkül,valami ilyesmi lehet.
2010. jún. 12. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
meg kell szülnöd önmagad...ergo fel kell oldani valamit ami eddig mélyen lapult benned:)Nekem is 15 éves koromtól ez volt, előbb csak terhes...7 év után megszültem végre XD
2010. jún. 12. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

többször álmodtam már hasonlót én is-igaz én terhes voltam, de talán egyszer szültem is álmomban.Úgy tudom, ez arra utal, h változás lesz az életedben 9 hónapon belül, vagy kicsivel miután letelt a 9 hónap.

2010. jún. 12. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Kreatív energiáid kibontakozóban vannak, a szülés arra utal, hogy belekezdesz valami újba: ez vonatkozhat a tanulásra (pl. elkezdesz egy nyelvtanfolyamot), hobbira vagy másra. A fájdalom azt jelzi, hogy ennek megvalósítása nehezen fog menni, de menni fog :)

25L

2010. jún. 14. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!