Mit jelenthet ez az álom?
Legutóbb azt álmodtam ,hogy valami közelgő világvégét hirdettek...és volt egy busz ami embereket szedett össze ,hogy elmeneküljenek a földről,azt mondták hogy valamilyen másik bolygóra ...és nekem is döntenem kellett hogy a földön maradok ,vagy elmegyek én is hátra hagyva szeretteimet meg mindent ...de álmomban gondolkodtam azon is hogy vajon mégis hova mehetne az a sok ember,hiszen még olyan bolygót nem találtak ahol még lehetne élni.És úgy döntöttem itt maradok a földön,mintsem hogy majd levegő nélkül odafagyjak az űrben ...aztán ott folytatódott az álom hogy beszélgettem anyámmal és a tesómmal.Otthon,mert ugye külföldön vagyunk tesómmal.
Mit jelenthet ,gondolom a döntésemen van a hangsúly az álmomban,vagy nem? Valaki segít rávilágítani a lényegre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!