Nagyon félelmeteset álmodtam, mit jelenthet? (lent)
OFF:Én meg azt álmodtam hogy a Himalájában harcolok egy Chewie stílusú yetivel ,aztán felébredtem és rájöttem hogy csak a kutyám csesztetett :D
ON:Az álmoknak nincs jelentőségük a jövőre, általában az előző napi emlékeket rendezi az agyad félelmeiddel,érzéseiddel vegyítve. Nem néztél valamilyen filmet ami hatással lehetett rád?De ne aggódj nem lesz akasztófa az utcátokban, én se aggódok hogy a Himalájában fogok birkózni a yetivel még annak is kevés az esélye hogy életembe eljutok oda :D
Halott:rossz idő
Halott és temetés:vihar
Kerner szerint a halott mindig időváltozást jelent.
Akasztófát látni:agggodalom a hamis barátok miatt
Akasztott embert látni:látogatás
Menekülés: a menekülés egy tipikus szorongáos álom. Ha álmodban menekülsz, félsz egy közelgő eseménytől, ami lehet konkrét személy, de akár egy élethelyzet is.
így hirtelen ennyi jelllegzetességet találtam az álmodból,de te is rékereshetsz az ilyenekre.nem merek konkrét jelenés összehozni ezekből,nehogy vmi hülyeséget mondjak:D
Én így fordítanám le ezt az álmot:
Múlt beli sérelmeid vannak,amik még valahol fájdalmat okoznak neked,nem tudsz előre haladni rendesen az utadon,úgy érzed,a múltban történtek akadályoznak téged.Szinte föléd tornyosul a sok régi,"halott" dolog...De ezekkel nem akarsz igazán szembe nézni,megoldani ezeket a dolgokat,inkább menekülsz előlük.
Az álmodban megjelent emberek,akik lerótták a halottnál a tiszteletüket és megakarták fordítani feléd,nagyon okos dolgot akartak tanítani neked:A múltat tisztelni kell.
Nézz szembe bátran azzal,ami történt,búcsúzz el a múltbeli dolgoktól,amik már sosem lesznek az élet részei,aztán menj tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!