Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jó gondolom már 600 ilyen...

Jó gondolom már 600 ilyen kérdés van de érdekel? :D

Figyelt kérdés

Na szóval, márciusban megismerkedtem egy fiúval, a neten, és ő szomszéd városban lakott.

Úgyis volt hogy majd talizunk, és nagyon bejöttem neki

csak hát én akkor kapcsolatban voltam és visszautasítottam.

Ezért gondolom megsértődött rám, és így elmaradt a találka,meg nem is beszélünk, de nekem nagyon-nagyon hiányzik mint barát.

Bármikor a városban járok, mindig nézelődök hátha meglátom, és akkor újra beszélni fogunk meg minden.

Bevallom nagyon sokat gondolok rá (mindennap), és szerintem érzek is valamit iránta.

Na és mostmár a lényeg: a barátommal szakítottunk nem rég, és rá egy pár napra, álmomba a sráccal csókolóztam, akivel a neten ismerkedtem meg, többször is. Esküszöm nagyon élethű volt, tehát éreztem az ajkait és azóta így nem tudom mivan velem

Olyan jó érzés volt, és egyben szomorú is hogy nem beszélhetek vele, mert valószínűleg utál.

Valaki valami tipp, tapasztalat?

Ti mit szűrtetek le ebből?

2018. ápr. 8. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy hogy mit? Keresd fel őt tapintatosan, éreztesd vele, hogy amikor kapcsolatban voltál is tetszett ő neked, de érthető módon az akkori párodhoz ragaszkodtál, így NEM azért keresed őt fel, mert "ha nincs ló, jó a szamár is", hanem mert ez a (felkeresendő) srác a nagyon vonzó számodra - ezt mond el neki, majd kérdd meg őt, hogy cseréljtetek sázmot és netes elérhetőséget (ha még nincs), avval a "felkiáltással", hogy utána úgy gondolod, hogy nem akarsz JELENLEG a terhére lenni, távozol, hogy lehessen gondolkodási ideje a srácnak.

Javaslom, hogy ezt add elő neki, de utána már NE keresd őt, mert jobb, ha elsősorban a fiúk nyomulnak. Te ezáltal érzékelteted vele, mi az ábra részedről, onnantól már csak őrajta fog múűlani.

De ha ezt nem teszed meg, akkor a fiú állandó bizonytalanságban és/vagy félreértésben lesz veled kapcsolatban.

És az se biztos h utál téged, hanem pusztán anno megértette, hogy kapcsolatban voltál, ezért érthető módon került téged. Hiszen nem feltétlenül várható el, hogy ha udvarol egy fiú, akkor barátságot akarna (de persze van, aki utólag avval is megelégedne).

Ha mégis megharagudott volna rád, akkor az meg egyébként is elmúlhat.

Amikor felkeresed, legyél tapintatos, megértő irányába, mondd ki, hogy megérted az érzelmeit, hogy nem kellemes a visszautasítás, de azt is, hogy ő is értsen meg téged: annak idején kapcsolatban voltál valaki mással.

Ha a fiú ezek ujtán esetlleg nem érzékelné a tapintatodat, emgértésedet, nyitottságodat, akkor meg jobb is, ha nem foglalkozol vele. Nem biztos, hogy hibás a srác azok után, milve lehetságes túlzott óvatosságból si örökre bezárni, de bárhogyan is dönt, fogadd el - DE TEHÁT CSKA AZ UTÁN, hogy mindezt értésére adtad.

Nem vagyok már annyira fiatal, nem tudom, mennyire vagytok ti mai fiatalok gátlásosak az élőszóbeli közlésre, ha érzelmekről van szó, hiszen sokatok inkább csak a neten és sms-ben fogalmazza meg érzelmeit (vagy sehol) idegenek / csak futólag ismert illetők felé.

Azonban amit megfogalmaztam mint javaslat: logikus.

Vagy szerinted a srác gondolatolvasó? ;)

Más eset az, ha nem egy csalódott kandúrt kellene elcsábítanod. Mert akkor elegendő volna a metakommunikáció: jelet adnod a kiválasztottnak (mint a középkorban a "véletlen" elejtett zsepi). De, mint tudjuk, esetedben más a szitu, hiszen a srácot egyszer már visszautasítottad. Ezért kell elé állnod és vallanod - de csak ennyit! NEM szerelmet! Hanem elmagyaráznod neki a lényeget, hogyan viszonyulsz a helyzethez, és nyitottságod is jelezned élőszóban, lehetőség szerint.

2018. ápr. 8. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy azért NE lépj túl a közlésben egy bizonyos határt, mert ha pl szerelmet is vallanál neki, avval vagy elriasztanád akkor is, ha vonzódik hozzád, vagy gúnynak/játszadozásnak hihetné.

FOKOZATOS LEGYÉL TEHÁT.

És optimálisan, tehát se teszetosza ne legyél, hanem lépj határozottan, és ne csak morzsákat szórj elé, hanem tedd meg az első lépést, de vigyázz, nehogy sokat lépj egyszerre! Hanem időnként, amikor a helyzet megkívánja, akkor közeledj felé ismét, egy újabb lépéssel.

(Na meg amúgy se tudhatod még igazán, mit érzel egy idegen iránt, amíg nem vagy vele legalább hónapok óta.)

Egyébként ilyen kérdéshez jó, ha jelzel életkor, úgy könnyebb végiggondolni a választ, javaslatot.

2018. ápr. 8. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamint ha javasolhatom, ügyelj a megfelelő kategóriába kiírásra, mert tini párkapcsolatok kérdést nem az ezóban szeretik megválaszolni. ;) Még akkor se, ha van egy MELLÉKES álomfejtéses vonatkozása kérdésednek.
2018. ápr. 8. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Eredetileg úgy terveztem, hogy csak az álom részét írom le, de végül így sikerült.:D

Egyébként 15éves vagyok.(:

2018. ápr. 8. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen. Majd írj ide, hogy sikerült. :) Hajrá! De tényleg keresd fel, szerintem. Ha csak rágódsz, úgy jársz, mint sok más félénk kamasz. Én is félénk kamasz voltam, sajnos. Azóta meg változott a dolog, jó irányba. Neked is fog, csak ne várj évekig a változással. :)
2018. ápr. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!