Mit jelenthet ez a két álom?
Iskolában ültem es mellettem balra ült a szerelmem.. Hattersztroinak annyit hogy sajnos a leanyzonak pasija van, de pontosan tudja mennyire szeretem, lenyegeben mindenkin tud mindent, atragtuk mar sokszor a temat, es o is nagyon szeret engem, de nyilvan nem ugy..Aztan egyszercsak bal oldalrol at ult a jobb oldalamra, mindezt ugy, hogy rajtam keresztul akart atcsuszni, de aztan kozben par masodperc erejeig beleult az olembe, majd csak utana nozdult tovabb..
A masik pedig: alltunk az ut kozepen, ugyanugy vele, egymassal szemben, es megoleltuk egymast nagyon szorisan es hosszan,ugy ahogy szoktuk azt a valosagban is, konkretan nem ert veget az oleles az almomban. Es azt mondta kozben hogy a szive egyik fele azt szeretne ha en tovabbra is szeretnem ot vagy valami hasonlot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!