Mit jelenthet ez az álom?
Van egy fiú akit már több mint 2 éve szeretek és sokat szoktak vele álmodni,jobban mondva mindig őt keresem az álmomban.A múlt éjjel viszont teljesen más volt az álmom,azt álmodtam hogy annak a bizonyos fiúnak vokt egy barátnője és instagramon rakott ki képeket róla.Emlékszem,hogy nagyon el voltam keseredve és sírtam.
Miért álmodtam ezt?
Valószínűleg tudat alatt is aggódsz, hogy mással össze jöhet a srác. Két éve szereted, mégsem léptél annak érdekében, hogy észrevegyen? Ha eddig nem vett észre, magától nem is fog és sanszos, hogyha nem teszed meg az első lépést, majd valaki más fogja.
A helyedben álmok helyett megpróbálnék a tettek mezejére lépni. Ha nem jön össze, legalább végre lezárhatod magadban a dolgot és idővel nem vágysz majd valaki után, akit nem kaphatsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!