Álmodtál már halott rokonoddal, ismerősöddel?
Ha igen akkor külsőre úgy nézett ki mint életében? Esetleg volt valami eltérés akár magasságban, hajban, testalkatban vagy tényleges életkorban?
Én eddig kétszer álmodtam halott rokonnal (nem ugyanazzal) és rögtön feltűnt egy dolog. Kíváncsi vagyok, hogy más is így látja-e őket álmukban. Ha megírjátok akkor én is megírom mit fedeztem fel :)
Igen.
Úgyanúgy néztek ki mint amíg még éltek.
Nagyon sokszor álmodom elhunyt rokonaimmal, sőt sajnos egy barátnőmet is elvesztettem és heti-havi rendszerességgel "meglátogatnak".
Mindig valamilyen üzenetet mutatnak, pl jól vannak, jól érzik magukat, kisimultak, de volt már rá példa hogy egy bajtól óvtak. Gondolhatnak bolondnak, de én hiszek a lélekvándorlásban.
Tehát nálam nem néznek ki ugyanúgy mint mikor eltávoztak. Kisimultabbak, fiatalok, tényleg ragyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!